A kilencedik fordulót játszották csütörtökön a C csoportban, a jövő héten az elmaradt mérkőzések pótlására kerül sor. Az elhalasztott 6. játéknap találkozói tavasszal kerülnek megrendezésre.

Az első két helyezett magabiztosan nyert, az Ebola a Royal Fröccsöt, a Pomeg a KaSza SE-t múlta felül. Gólfesztivált rendezett a Bull-Car, a szenvedő fél az újonc Taszár gárdája volt. Nyert az Interspájz is, a Hivatal csapatát gyűrték le a játéknapon. A Kuvaszok és a Két Testvér Pizzéria döntetlent játszott egymással egy jó színvonalú találkozón.

Maker Autó Kupa - C csoport eredményei:

Kuvaszok-Két Testvér Pizzéria 4-4
Góllövő: Nagy, Hajas, Sznopek, Blinszki Á, ill. Palkovics 2, Decsi 2.

Küzdelmes, színvonalas mérkőzést vívott a két csapat. A kapuk felváltva forogtak veszélyben, a látottak alapján az eredmény igazságos.

Ebola-Royal Fröccs 4-1
Góllövő: Vodicska K, Vodicska B, Valenta, Varga, ill. Tabi.

A mezőnyben a Royal Fröccs egy darabig egyenrangú partner volt, helyzetei is adódtak, de ezeket nem tudták gólra váltani, még büntetőt is hagytak ki. Az Ebola fokozatosan fölénybe került és magabiztosan győzött.

Taszár HSC-Bull-Car Autókereskedés 0-16
Góllövő: Ifj. Stier 9, Ferencz 5, Molnár, Lendvai.

Gólfesztivált rendezett a Bull-Car gárdája, Ifj. Stier Gábor kilencet lőtt csapata tizenhat góljából. A Taszár alakulata nem sok ellenállást tanúsított.

Interspájz-Polgármesteri Hivatal 4-2
Góllövő: Boros 2, Tábori, Beke, ill. Pintér, Kozicz.

Végig az Interspájznál volt az előny, az ellenfele csak szorosabbá tudta tenni a küzdelmet. Gólratörőbb, határozottabb játékának köszönhetően azonban megszerezték a három pontot.

KaSza SE-Pomeg ABC 1-4
Góllövő: Dancs, ill. Szabó, Gimesi, Pécsi, Vadas.

Mindkét oldalon adódtak helyzetek, de e kihasználásukban csak a Pomeg jeleskedett. A KaSza SE egy darabig szorossá tudta tenni a találkozó állását, de a második félidő közepétől az ellenfele fölénybe került és biztosan nyert.

Az elmaradt mérkőzések pótlása (11.22.):

18.00.: Bull-Car Autókereskedés-Ebola

18.45.: Két Testvér Pizzéria-Taszár HSE

19.30.: Polgármesteri Hivatal-Pomeg ABC

20.15.: Ebola-Két Testvér Pizzéria

Címkék: labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport