Nehéz helyzetbe került a Fino Kaposvár csapata a Challenge Kupa selejtezőjének első mérkőzése után, hiszen Pápaiék 3:0-ás vereséget szenvedtek az osztrák Graz otthonában.

- Igazából semmivel sem volt jobb csapat mint mi, nagyon sok hibával játszottunk, az első támadásainkat nem nagyon tudtuk beütni. Nagyon jól mezőnyöztek, Koch Robi nagyon jól fekészítette őket a támadásainkból és precízen játszottak - mondta az első meccs kapcsán Pápai Péter, a Fino Kaposvár liberója.

Az odavágón hat pontig jutó Nagy József szerint főként a kivédekezett labdák utáni támadásbefejezésben kell javulniuk a csütörtöki visszavágóra.

- Az első szettben elég sok ponttal vezettünk, aztán az jött ki, hogy a grazi csapat nagyon jól megoldotta a kivédekezett labdáit, sokkal jobban mint mi. Nekünk is volt 58 kivédekezett labdánk, de abból csak kilencet sikerült ponttá váltani. Nekik ez kb 70 százalékosan sikerült, ebben volt az a nagy előnyük - válaszolta Nagy József.

A Fino játékosai az osztrákok védekezését emelték ki az első meccs után, ennek ellenére minimum 3:1-es győzelemre és aranyszettre készülnek a kaposváriak a vendégek ellen.

- Mindenképpen számítunk a szurkolóink támogatására. Jó meccset várok és mindenképpen tovább szeretnénk jutni - tette hozzá Pápai.

A Fino - Graz Challenge Kupa visszavágó csütörtökön 18 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban. A mérkőzést a Digi Sport élőben közvetíti majd.

Címkék: graz, visszavágó, challenge kupa, fino kaposvár, sport