A játéknap a C csoportban szoros küzdelmeket hozott, két döntetlen is született a csütörtöki megmérettetéseken. Az eddig vezető Pomeg ABC az Interspájzzal osztozott meg a pontokon, míg a Bull-Car a Kuvaszokkal tette ugyanezt. Nagy csatában, meccsvégi hajrában nyert az Ebola és ezzel átvette a vezetést a csoportban. Két góllal nyert a Royal Fröccs, az újonc Taszárt múlták felül. Egyedül a Két Testvér Pizzéria győzött több góllal a játéknapon, ők a KaSza SE alakulatát múlták felül a mostani fordulóban.

Maker Autó Kupa - C csoport eredményei:

Royal Fröccs-Taszár HSC 4-2
Góllövő: Mayer Balázs 2, Mayer Barna 2, ill. Bathó, Mátis.

Sportszerű találkozót játszott egymással a két csapat, melyen csak az első félidő hozott szoros küzdelmet. A szünet után felülkerekedett a Royal Fröccs és magabiztosan nyert.

Pomeg ABC-Interspájz 3-3
Góllövő: Tóth M, Vadas, Tóth N, ill. Tábori 2, öngól.

A mérkőzés folyamán felváltva forogtak veszélyben a kapuk, kiegyenlített játék jellemezte az összecsapást. Igazságos eredmény született.

Bull-Car Autókereskedés-Kuvaszok 5-5
Góllövő: Ferencz 2, Kalina 2, dr. Böröcz, ill. Blinszki B 2, Blinszki Á, Sznopek, Nagy.

A Kuvaszok kezdte jobban a találkozót, már két góllal is vezettek a félidőben. A Bull-Car megfordította az ütközet állását, de az ellenfél a végére egyenlített. Hajtós, küzdelmes meccset láthattunk.

Két Testvér Pizzéria-KaSza SE 6-1
Góllövő: Pető 3, Németh, Sólyom, Vízhányó, ill. Katona.

Végig a Két Testvér Pizzéria csapata uralta a mérkőzést, mezőnyfölényben játszottak, és ilyen arányban is megérdemelten nyerték meg a találkozót.

Polgármesteri Hivatal- Ebola 4-5
Góllövő: Kozicz 2, Jónás, Kampf, ill. Vodicska K 2, Vodicska B, Varga, Valenta.

A Hivatal csapata jó játékával meglepte az Ebolát a kiváló védekezésből indított kontratámadásaikkal. Öt perccel a vége előtt még két góllal vezettek, de végül a játékidő lejárta előtt az Ebola a maga javára fordította a mérkőzést.

A következő forduló (11.15.) párosítása:

17.45.: Kuvaszok-Két Testvér Pizzéria

18.30.: Ebola-Royal Fröccs

19.15.: Taszár HSE-Bull-Car Autókereskedés

20.00.: Interspájz-Polgármesteri Hivatal

20.45.: KaSza SE-Pomeg ABC

Címkék: kispálya, labdarúgó, bajnokság, sport