A kispályás bajnokság B csoportja lejátszotta utolsó őszi fordulóját. A tabella élén az M-Car Bérautó áll, köszönhetően a megnyert rangadóknak. Második pozícióban az Alibi található, ők csak döntetlent értek el a záró fordulóban. A bronzos helyet a Bárány Fogadó csapata foglalja el, ők több fordulón keresztűl vezették a pontvadászatot. A szebb napokat megélt Matracvarázsnak és az újonc SZKVÖRT FC-nek a tavasszal többet kell mutatniuk, hogy jobb helyet vívjanak ki maguknak. A csoport góllövőlistáját a Bunovácz Adrián az Alibi játékosa vezeti 16 találattal. Folytatás tavasszal.

Két Testvér Pizzéria Kupa - B csoport eredményei:

Meta Fitness-Matracvarázs 2-1
Góllövő: Pallér 2, ill. Ambrusics.

A nap első mérkőzésén kiegyenlített összecsapást láthattunk. A második játékrészben a helyzeteit jobban kihasználó csapat felülkerekedett ellenfelén és megnyerte a találkozót.

Bárány Fogadó-M-Car Bérautó 3-4
Góllövő: Horváth M, Hosszú, Kocsis, ill. Magyar Cs 2, Tollár, Pápai.

Az M-Car szerzett vezetést a találkozón, már két góllal is vezettek. A 2. félidő közepén a Bárány kiegyenlített, de az utolsó percben szerzett találattal a listavezető bizonyult jobbnak. A csapat a győzelmet a műtét előtt álló csapattársuknak „Tücsi”-nek /Horváth László/ ajánlotta.

SZKVÖRT FC-Orci Feed 2-7
Góllövő: Csondor, Pozsgai, ill. Harnos 3, Bene 2, Kelemen, Szorcsik.

Ezen a találkozón a rutinosabb csapat diadalmaskodott, megérdemelt győzelmet arattak a második játékrészben mutatott gólratörőbb játékuknak köszönhetően.

Ferro-Alibi FC 1-1
Góllövők: Molnár, ill. Bunovácz.

Az Alibi csapata támadott többet a mérkőzésen, de csak meddő mezőnyfölénye volt. A Ferro szerezte meg a vezetést, előnyét jó darabig sikeresen őrizte, ám a vége előtt két perccel az ellenfele egyenlíteni tudott.

Somogy Sportja All Stars-Orci SC 1-3
Góllövők: Sulyán, ill. Csiszár, Somogyi.

A Somogy Sportja szerezte az első gólt az összecsapás elején, melyre még az első játékrészben válaszolt az Orci legénysége. Aztán a második félidőben egy váratlan lövéssel vezetést szereztek, melyet meg is őriztek a meccs végéig. A játék képe alapján a döntetlen igazságosabb lett volna.

Címkék: labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport