Jobban kezdte a mérkőzést a kaposvári csapat: a találkozó elején Nagy Richárd lövése már jelezte, hogy a három pont megszerzése a cél. A folytatásban lényegesen többet birtokolta a labdát a Rákóczi, s több helyzetet is kialakított.

A legnagyobb ezek közül Hadaró Valentin előtt adódott, aki Beliczky Gergőtől kapott remek átadást, lövése azonban elkerülte a kaput.

A szünetben kettőt is cserélt Waltner Róbert, a hazaiak vezetőedzője, sajnos Hadaró Valentint kényszerűségből kellett lehoznia a pályáról.

A második játékrészben sem változott a mérkőzés képe, a kaposváriak továbbra is támadásban maradtak, egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után a vezetést is megszerezte: Nagy Richárd volt résen, aki pontosan ívelt Nagy Krisztián elé, aki kapásból lőtt a jobb felsőbe.

A vezető gól után nyílttá vált a találkozó, Pogacsics Krisztiánnak három nagy védést is be kellett mutatni a pontszerzéshez, míg a másik oldalon Nagy Richárd emelése után nőtt majdnem kettőre a Rákóczi előnye, de a kapufa megmentette a vendégeket.

A mérkőzés összképét tekintve a hazaiak megérdemelt sikert arattak, egy igen küzdelmes mérkőzésen.

 

 

Így látták a mesterek!

Kaposvári Rákóczi FC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 1-0 (0-0)

Kaposvár, Rákóczi-stadion, 500 néző. V.: Pintér Cs. (Huszár B., Király Zs.).

Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Vachtler, Ur, Fodor M., Hadaró (Nagy J., a szünetben) – Szakály A., Nagy K. (Andorka, 84. p.) – Nagy R., Beliczky, Bíró D. – Tömösvári (Horváth F., a szünetben). Vezetőedző: Waltner Róbert.

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Verpecz – Ternován, Jagodics, Papucsek, Bora, Farkas N. – Kamarás (Kóródi, 53. p.), Szabó B., Patvaros, Erdei – Biró Á. (Szalai A., 64. p.). Vezetőedző: Bekő Balázs.

Gólszerző: Nagy K. (69. p.).

Sárga lap: Hadaró (16. p.), Ur (51. p.), Szakály A. (74. p.), Nagy R. (90. p.), illetve Biró Á. (36. p.), Jagodics (58. p.).

Íme a teljes mérkőzés felvétele!

Címkék: balmazújváros, labdarúgás, kaposvári rákóczi, sport