A Rákóczi háza táján az elmúlt éveket tekintve nem vagyunk hozzászokva a vereségekhez, a megyei első osztályban, illetve az NB III-ban is elvétve kaptak ki a fiúk, és a most folyó NB II-es szezonban is a múlt hét végéig csupán egy vereséget számlált a csapat.

A Tiszakécske ellen 14 forduló elteltével maradtak pont nélkül Waltnerék.

A Rákóczi az NB III-ból, a Balmazújváros viszont az NB I-ből érkezett nyáron ebbe az osztályba, ennek ellenére idén a kaposváriak jobban szerepelnek. A szerdai mérkőzés azonban háromesélyes, mivel a Balmazújváros az edzőváltás után kezd összeállni Bekő Balázs keze alatt.

- Most mindkét csapat ugyanabban az osztályban szerepel, hasonló szinten van. A Rákóczi nagyon feljavult a szezonkezdet óta, mi pedig kezdünk magunkhoz térni. Most győztünk a Nyíregyháza ellen, bízom benne, hogy pontot, pontokat fogunk szerezni Kaposváron is - mondta Peszmeg Viktor, a Balmazújváros játékosa.

A kaposváriaknál idén sok a sérült és gyakran mérkőzések közben kell mindent átszervezni, de egyelőre a bő keret elbírja a pechsorozatot.

- Pont a Nyíregyháza elleni volt az a mérkőzés, ahol nagyon bele kellett nyúlni és a végén már azt sem tudtuk, kinek hol a helye. Szerintem ha mindenki felépül, az összes hátralévő mérkőzésen esélyesek vagyunk - tette hozzá Ur László, a kaposváriak hátvédje.

A találkozó szerdán 19 órakor kezdődik, a kaposváriaknál Zsiga Ervin továbbra is eltiltását tölti, Rajczi Péter továbbra sem egészséges, és mellette még többen bajlódnak kisebb sérüléssel, csak a mérkőzés napján derül ki, hányan tudják közülük vállalni a játékot.

Címkék: balmazújváros, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport