Továbbra is a SOM-Plast gárdája vezeti a tabellát, a mostani játéknapon tizenkét találatot helyeztek el a Baté hálójában. A Zsíroskönyér és a SIM-Team egyaránt négy góllal nyert, mindkét egylet 7-3-ra diadalmaskodott soros ellenfele felett, így ők foglalják el a táblázat további dobogós helyeit. Szoros találkozón nyert a Nyár FC a Rapamoto, és a Mracskó a Cefre ellenében. Mindkét gárda a találkozó végén biztosította be a győzelmét. A csoportnak még egy őszi fordulója van vissza.

Fürge Nyuszi Focivilág Kupa – A csoport eredményei:

Nyár FC-Rapamoto 5-4

Góllövő: Pintér 2, Orosházi, Szente B, Kormos, ill. Parragh 3, Szőke Z.

A mérkőzésen a Rapamoto szerezte meg a vezetést, már kétgólos előnyben voltak. A második félidő közepére egyenlített a Nyár FC, és az utolsó másodpercben elért találattal megnyerte a találkozót.

Lechler Autófesték- Zsíroskönyér FC 3-7

Góllövő: Sipos, Hegyi, Huzmi, ill. Szalai 3, Ceglédi 2, Kulcsár, öngól.

Az első félidőben elhúzott a Zsíroskönyér, a Lechler csak a második félidőre ébredt fel, ekkor már gólratörőbben fociztak, de pontot nem tudtak szerezni.

QLR PC Bontó-SIM-Team 3-7

Góllövők: Plum, Varga, öngól, ill. Tabi 2, Házi 2, Tápi, Böjte, Kustos.

Az első félidőben még kiegyenlített küzdelem folyt a játéktéren, de a másodikban a SIM-Team fölénybe került és bezsebelte a három bajnoki pontot.

Som-Plast Kft-Baté SE 12-1

Góllövők: Fila G 5, Sándor 3, Neubauer 2, Farkas, öngól, ill. Gobányi.

A találkozó egészét a SOM-Plast gárdája uralta, végig fölényben játszottak, tetszés szerint érték el góljaikat, és tizenkettőig meg sem álltak.

Mracskó Mihály-Cefre 2-1

Góllövők: Horváth, Golita, ill. Frigur.

Kevés gólhelyzet jellemezte a találkozót, a Cefre csapata szerzett vezetést, de az ellenfele még a fordulás előtt egyenlített, majd a második játékrészben egy szép támadás végén megfordította a mérkőzést.

Címkék: som plast, kispályás labdarúgás, kaposvár, sport