A nyolcadik fordulóhoz érkezett a B csoport küzdelemsorozata, melyben meglepő eredmény nem született. Gólfesztivált rendezett az M-Car Bérautó, tízet rámoltak az újonc hálójába. Magabiztosan nyert az Alibi, a Bárány Fogadó nem tudta nagy küzdelemre késztetni őket. Az Orci Feed és a Matracvarázs egy-egy találattal bizonyult jobbnak ellenfelénél. A Ferro pedig már harmadik döntetlenjét érte el a lejátszott nyolc mérkőzésen. A csoport góllövőlistáját Bunovácz Adrián az Alibi játékosa vezeti 15 találattal.

Két Testvér Pizzéria Kupa – B csoport eredményei:

Orci Feed-Meta Fitness 4-3
Góllövő: Komjáti 2, Bene, Szorcsik, ill. Szabó 2, Lengyel.

A nap első találkozóján a Meta Fitness szerzett vezetést. A második félidőben nagyobb sebességre kapcsolt az Orci Feed és a maga javára fordította a találkozót.

M-Car Bérautó-SZKVÖRT FC 10-1
Góllövő: Cséplő 3, Magyar Cs 3, Magyar L 2, Tollár 2, ill. Pozsgai.

A listavezető magabiztos, nagyarányú győzelmet aratott a két gárda összecsapásán. A mai napon nem volt egy súlycsoportban a két együttes.

Alibi FC-Bárány Fogadó 6-2
Góllövő: Bunovácz 2, Katona 2, Fónai, Halász, ill. Horváth M, Cser.

Végig az Alibi uralta a mérkőzést, ők játszottak jobban. Egyszer sikerült a Báránynak felzárkóznia, 3-2-nél, de ellenfele újítani tudott és magabiztosan nyert.                                        

Matracvarázs-Somogy Sportja All Stars 4-3
Góllövők: Lovász 3, Major, ill. Pajor, Krakter, Gelencsér.

Egyenlő erők küzdelme zajlott a játéktéren, a kapuk felváltva forogtak veszélyben. A Matracvarázs egy, az utolsó másodpercben elért góllal nyerte meg a találkozót. 

Orci SC-Ferro 2-2
Góllövők: Csiszár, Kesztyűs, ill. Molnár, Ágoston.

Hajtós, küzdelmes találkozót láthattunk az utolsó összecsapáson, a csapatok felváltva alakítottak ki helyzeteket, igazságos döntetlen született a két gárda versengésében.

Címkék: kupa, kispálya, foci, labdarúgás, bajnokság, sport