A hetedik fordulót rendezték a bajnokság B csoportjában, ahol is elvesztette veretlenségét a Bárány Fogadó csapata, az Orci SC-től kaptak ki egy góllal. Az M-Car - Alibi rangadót az előbbi nyerte, tipikus egygólos találkozón, így a két gárda helyet cserélt a tabellán. Ismét nyert a Meta Fitness, gólgazdag találkozón múlta felül az újonc SZKVÖRT alakulatát. A Ferro is diadalmasodott, a Matracvarázst verték és 11 pontjukkal a középmezőnyhöz tartoznak. A Somogy Sportja-Orci Feed találkozó későbbi időpontban kerül lejátszásra.

Két Testvér Pizzéria Kupa - B csoport eredményei:

SZKVÖRT FC-Meta Fitness 3-5
Góllövő: Radics, Csondor, Pedranzini, ill. Egyed 2, Antyipenkó, Pallér, Riba.

A Mata Fitness kezdte jobban a játékot, már 3-0-ra is vezettek. A második félidőben azonban az ellenfél összeszedettebb játékkal kiegyenlített, ám a Meta nem hagyta magát és két gólt lőve megnyerte a találkozót.

Bárány Fogadó-Orci SC 1-2
Góllövő: Horváth M, ill. Csiszár, Tulok.

Sportszerű mérkőzést vívott a két gárda egymással, az első félidőben főleg mezőnyjáték folyt. A másodikban már több helyzet alakult ki, nagy része azonban kimaradt, végül az Orci alakulata eggyel többet értékesített belőlük és megnyerte a találkozót.

M-Car Bérautó-FC 1-0
Góllövő: Tollár.

Egyenlő erők küzdelme folyt a mérkőzésen, melyen az M-Car egy távoli lövéssel szerzett vezetést, ezt a végéig meg is őrizte. Az Alibi csapata csak kapufákig jutott, gólt nem sikerült elérniük.

Somogy Sportja All Stars-Orci Feed
Későbbre halasztva.

Ferro-Matracvarázs 6-2
Góllövők: Besenyei 2, Molnár 2, Szabó, öngól, ill. Major, Rohrer Z.

A Matracvarázsnak semmi sem jött össze a mai összecsapáson, sok helyzetet kihagytak. Több kapufát értek el, de onnét mindig kifelé pattant a labda, a Ferro viszont magabiztosan értékesítette helyzeteit, és négygólos győzelmet aratott.

 

A következő forduló (10.31.) párosítása:

17.15.: Orci Feed-Meta Fitness

18.00.: M-Car Bérautó-SZKVÖRT FC

18.45.: Alibi FC-Bárány Fogadó

19.30.: Matracvarázs-Somogy Sportja All Stars

20.15.: Orci SC-Ferro

Címkék: kispálya, labdarúgó, bajnokság, sport