Előzetesen sem várt egyszerű feladat a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapatára az előző szezonban negyedik helyezett OSC otthánában, a fővárosiak pedig nem is bíztak semmit sem a véletlenre - írja beszámolójában a Kapospolo.hu.

Juhász-Szeleiék csak az első negyedben tudták tartani a lépést a hazaiakkal, a folytatásban viszont már nem kímélték a kaposváriakat a Vad Lajos tanítványai. A második és a negyedik negyedet 6:0-ra hozták, a kettő közé pedig egy 6:2-es felvonásra futotta a somogyiak erejéből.A vége így kiütéses, 21:3-as OSC győzelem lett.

Idősebb Berta József csapata legközelebb Szolnok száll majd medencébe a Magyar Kupa selejtezőjében, majd szintén egy szolnoki kirándulás vár rájuk a bajnokságban.

Vad Lajos, vezetőedző, OSC: "Az egész mérkőzésen motiváltak voltunk, a játékosok maximálisan megvalósították, amit kértem tőlük. Végig koncentráltak voltak a fiúk, aminek külön örülök a jelenlegi helyzetünkben."

Berta József, vezetőedző, Kaposvári VK: "A csapatom nem hajtotta végre azokat a feladatokat, amiket előzetesen megbeszéltünk, de ez semmit sem von le az OSC érdemeiből. Fizikailag sem bírtuk a tempót, ennél sokkal több kell ahhoz is, hogy a mostaninál gyengébb ellenfelekkel szemben győzni tudjunk."

OB1-es alapszakasz, 2. forduló
OSC-Kaposvár 21:3 (3:1, 6:0, 6:2, 6:0)

Gólszerzők.: Bundschuh 4, Manhercz K., Rangyelovics 3-3, Erdélyi, Burián, Ubovics 2-2, Hárai, Kovács Gergő, Salamon, Tóth M., Drasko Brguljan, ill. Vindisch, Juhász-Szelei, Giga

Címkék: OSC, Budapest, kvk, vereség, vízilabda, Kaposvár, sport