A tabella első részében tanyázó csapatok mindegyike begyűjtötte a három bajnoki pontot. Sok góllal nyert a Pomeg ABC, a Bull-Car Autókereskedés, a Taszár és a KaSza SE ellenében. Küzdelmes meccsen győzött az Ebola és a Kuvaszok gárdája, hozzájuk hasonlóan a Két Testvér is három góllal bizonyult jobbnak ellenfelétől. A csoport góllövőlistáját Vadas Zalán, a Pomeg csatára vezeti, 13 találattal.

Maker Autó Kupa – C csoport eredményei:

Interspájz-Ebola 0-3
Góllövő: Vodicska K, Vodicska B, Valenta.
Hajtós, küzdelmes mérkőzést vívott a két csapat egymással. Mindkét kapu előtt adódtak gólhelyzetek, de ezekből csak az Ebola tudott találatot elérni, szám szerint – hármat.

Pomeg ABC-Taszár HSC 9-1
Góllövő: Vadas 2, László 2, Tóth N 2, Gimesi, Tóth M, Dervalics ill. Greschner.
A Pomeg alacsonyabb fokozaton kezdte a találkozót, az ellenfél egy darabig bírta az iramot. Aztán magasabb sebességre kapcsoltak, melyet már a taszáriak nem tudtak követni, így magabiztos győzelmet értek el.

Bull-Car Autókereskedés- KaSza SE 10-0
Góllövő: Ferencz 3, Kalina 3, Ifj. Stier 2, dr. Böröcz, Zsohár.
Végig a Bull-Car irányította a játékot, a találkozó elején még helytállt az újonc, de aztán elfogyott az erejük és sorra kapták a gólokat, összesen tízet.

Royal Fröccs-Két Testvér Pizzéria 1-4
Góllövő: Mayer Barna, ill. Pető 2, Palkovics, Lukács.
Sportszerű mérkőzést láthattunk a két gárda előadásában, melyen a Royal egy darabig partiban volt. A 2. játékrészre azonban a Két Testvér fölénybe került és megnyerte az összecsapást.

Polgármesteri Hivatal-Kuvaszok 0-3
Góllövő: Nagy, Sznopek, Sulcz.
A polgármesteri Hivatal csapata eggyel kevesebb játékossal érkezett, cserelehetőség nélkül hamar elfáradtak, az ellenfelük három gólt rúgva megnyerte a nap utolsó meccsét.

A következő forduló (10.25.) párosítása: 17.45 Kuvaszok-Royal Fröccs, 18.30 KaSza SE-Interspájz 19.15 Két Testvér Pizzéria-Bull-Car Autókereskedés, 20.00 Taszár HSE-Polgármesteri Hivatal, 20.45 Ebola-Pomeg ABC.

Címkék: kispálya, foci, labdarúgás, sport