A Baté a QLR PC Bontó gárdáját verte 1-0-ra, míg a Nyár FC a Cefre ellen diadalmaskodott két góllal. Ismét hengerelt a Zsíroskönyér, a győzelem nélkül álló Rapamotot verték kilenc találattal. A listavezető SOM-Plast szintén gólfesztivált rendezett, ebben a prímet Kuti Krisztián vitte, hetet lőtt a Mracskó hálójába. A harmadik helyen álló SIM-Team nehezen gyűrte le a jól harcoló Lechler Autófesték legénységét.

Fürge Nyuszi Focivilág Kupa - A csoport eredményei:

QLR PC Bontó-Baté SE 0-1
Góllövő: Balog.

A tartalékosan, csere nélkül felálló QLR nem bírt az újonccal a nap első mérkőzésén. A Baté csapata megszerezte az első győzelmét a bajnokság során.

Lechler Autófesték-SIM-Team 1-3
Góllövő: Hegyi, ill. Simon M 2, Tabi.

Az első félidő a SIM-Team alakulatáé volt, már két góllal vezettek ebben a játékrészben. A szünet után magára talált a Lechler, sok helyzetet kihagyott, de egyenlíteni nem tudott.

Rapamoto-Zsíroskönyér FC 3-12
Góllövők: Szőke B 2, Szőke Z, ill. Ceglédi 4, Kulcsár 3, Szalai 2, Kővári 2, Éhl.

A sportszerű találkozón a játék minden elemében jobb volt a Zsíroskönyér. Tetszés szerint érte el góljait, támadói sorra betaláltak az ellenfél kapujába és gólzáporos győzelmet arattak.

Mracskó Mihály-Som-Plast Kft 2-9
Góllövők: Golita, Kovács, ill. Kuti 7, Fila G, Fila J.

Végig fölényben játszott a listavezető, nem okozott gondot nekik az ellenfél védelmének feltörése. Kuti Krisztián hét találattal járult hozzá csapata lehengerlő győzelméhez.

Nyár FC-Cefre 5-3
Góllövők: Szente B 2, Pintér, Kordé, Kormos, ill. Carlos 2, Navratil.

Az első félidőben hamar háromgólos előnyre tett szert a Nyár FC legénysége. Ezután a Cefre került mezőnyfölénybe, de ezt nem tudták gólokra váltani, mert ellenfelük jól védekezett.

A következő forduló (10.29.) párosítása:

Az óraátállítás miatt a mérkőzések az előre elkészített sorsolástól eltérően fél órával előbb kezdődnek!

17.15.: Baté SE-Rapamoto

18.00.: Cefre-Lechler Autófesték

18.45.: Zsíroskönyér FC-Nyár FC

19.30.: SIM-Team-Mracskó Mihály

20.15.: QLR PC Bontó-Som-Plast Kft.

Címkék: kispálya, labdarúgó, bajnokság, sport