A forduló öt mérkőzése közül négyen nagyarányú diadal született, a győztesek több góllal múlták felül soros ellenfelüket. Ezek a találkozók nem sok izgalmat hoztak. Nem úgy a Pomeg - Kuvaszok rangadó, amely végig nyílt harcot hozott és az utolsó pillanatban is született gól, mellyel döntetlenre végződött a találkozó.

A csoport tabellája igen kusza, hiszen több csapatnak maradt el mérkőzése, amely majd az őszi forduló végén lesz pótolva, akkor kapunk majd hű képet az erőviszonyokról.

Maker Autó Kupa - C csoport eredményei:

Taszár HSC- Interspájz 1-7
Góllövő: Cser, ill. Széphelyi 3, Balatoni 2, Tábori 2.

A mérkőzés egészében az Interspájz uralta a játékot, végig fölényben játszott. Tetszés szerint érték el góljaikat és így magabiztos győzelmet arattak.

KaSza SE- Ebola 1-6
Góllövő: Csonka, ill. Vodicska B 2, Valenta 2, Vodicska K, Bartal

A találkozón nem sok esélye volt az újonc csapatnak, Végig az Ebolánál volt a kezdeményezés. A KaSza kissé „életlen” volt, kevés ellenállást tanúsítottak.

Bull-Car Autókereskedés-Royal Fröccs 8-2
Góllövő: Ferenczi 4, Kalina 2, dr. Böröcz, öngól, ill. Mayer Barna 2.

Csak az első félidő volt szoros ezen a mérkőzésen, a második félidőben átvette a Bull-Car a játék irányítását, a hosszabb és erősebb cserepadjának köszönhetően abszolválta az összecsapást.

Két Testvér Pizzéria-Polgármesteri Hivatal 6-3
Góllövő: Pető 3, Takács 2, Lukács, ill. Kozicz 2, Farkas.

Az első játékrészben kiegyenlített küzdelem folyt, mindkét oldalon adódtak gólhelyzetek. A második félidőben nagyobb sebességre kapcsolt a Két Testvér, és háromgólos győzelmet ért el a Hivatal együttesével szemben.

Kuvaszok-Pomeg ABC 4-4
Góllövő: Nagy 3, öngól, ill. Vadas 2, Dervalics, László.

Végig a Pomegnél volt az előny, már két góllal is vezettek a találkozó folyamán. A Kuvaszok azonban nagy erőket mozgósítva az utolsó percekben egyenlített.

A következő forduló (10.18.) párosítása:

17.45.: Interspájz-Ebola

18.30.: Pomeg ABC-Taszár HSE

19.15.: Bull-Car Autókereskedés-KaSza SE

20.00.: Royal Fröccs-Két Testvér Pizzéria

20.45.: Polgármesteri Hivatal-Kuvaszok

Címkék: kispálya, labdarúgó, bajnokság, sport