Ismét nyert a Bárány Fogadó gárdája és pontveszteség nélkül vezeti a tabellát, az Orci Feed volt az áldozatok a fordulóban. A Ferro Molnár Márk négy találatával biztosan verte a Meta Fitness egységét. Az M-Car a gyengélkedő Matracvarázs alakulatát múlta felül, az Alibi pedig az Orcit verte kis szerencsével. A Somogy Sportja All Stars és az SZKVÖRT FC megosztozott a pontokon, mindegyik együttes négy gólig jutott.

Két Testvér Pizzéria Kupa - B csoport eredményei:

Ferro Meta Fitness 4-1
Góllövő: Molnár 4, ill. Pallér

Kiegyenlített mezőnyjáték folyt a mérkőzésen, egy darabig a Meta Fitness egyenrangú ellenfélnek bizonyult. A Ferro jobban használta ki helyzeteit és megérdemelten nyert.

Bárány Fogadó-Orci Feed 3-1
Góllövő: Horváth M, Cser, Kocsis, ill. öngól.

Sokáig egyenlő volt a találkozó állása, a 2. játékrészben tudta a Bárány alakulata a maga javára fordítani az összecsapást. A nagyobb akarat diadalmaskodott a két csapat megmérettetésén.

M-Car Bérautó-Matracvarázs 5-3
Góllövő: Tollár 2, Kulcsár, Pápai, Kovács, ill. Tallósi 2, Ambrusics.

Hozta a kötelező győzelmet az M-Car Bérautó, a Matracvarázs megnehezítette a dolgukat. Az utolsó percekben szerzett gólokkal zsebelték be a három bajnoki pontot.

SZKVÖRT FC-Somogy Sportja All Stars 4-4
Góllövők: Csondor, Pozsgai, Radics, Tóth, ill. Czeider, Böröczi B, Sulyán, Márton.

A mérkőzés folyamán többször is vezetett a SZKVÖRT, a félidőben 1-0 volt az állás. A második játékrészben sikerült a Somogy Sportjának az egyenlítés. Ezután mindkét csapat győzelemre játszott, de több találat nem született.

Alibi FC-Orci SC 5-3
Góllövők: Végh 2, Fónai 2, Jutai, ill. Csiszár 2, Kesztyüs.

Az Orci megnehezítette a jó erőkből álló Alibi dolgát, a döntetlenhez közel álltak. Kis szerencsével és jobb helyzetkihasználással nyert a tabella második helyezettje.

A következő forduló (10.17.) párosítása:

17.45.: Matracvarázs-Bárány Fogadó

18.30.: Alibi FC-SZKVÖRT FC

19.15.: Orci SC-M-Car Bérautó

20.00.: Meta Fitness-Somogy Sportja All Stars

20.45.: Orci Feed-Ferro

Címkék: labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport