Az ötödik fordulót játszották a csapatok a hétfői játéknapon. A SOM-Plast gárdája még pontveszteség nélkül áll, és vezetik a tabellát, a fordulóban ötgólos győzelmet arattak. Gólzáporos győzelmet ért el a Zsíroskönyér a Baté gárdája ellenében. Nyert a Mracskó is, és meglepetésre a második helyen vannak a pontvadászatban. A SIM-Team és a Cefre egyaránt 4-0-ra győzött, az előbbi a Nyár FC-t, az utóbbi a Rapamotot verte ilyen arányban. Jelenleg még három gárda nem szerzett pontot az őszi idényben.

Fürge Nyuszi Focivilág Kupa - A csoport eredményei:

Baté SE-Zsíroskönyér FC 1-14
Góllövő: Gobányi, ill. Szalai 6, Ceglédi 3, Kővári 2, Rofrics, Rákosa, Kulcsár.

Gólfesztivált rendezett a Zsíroskönyér, a szenvedő fél a Baté alakulat volt. Tetszés szerint érték el góljaikat a nagyon szellősen védekező ellenfelükkel szemben.

QLR PC Bontó-Mracskó Mihály 2-6
Góllövő: Varga, Cser, ill. Golita 2, Gall 2, Kovács, Horváth.

Az első játékrész még szoros küzdelmet hozott, később azonban folyamatosan fölénybe került a Mracskó és megérdemelt győzelmet aratott.

SIM-Team-Nyár FC 4-0
Góllövők: Tabi, Simon M, Keczeli, Házi.

A Nyár FC jól védekezett, ellentámadásokkal próbálkozott, de azok nem jártak sikerrel. A mezőnyben azonban egyenrangú ellenfélnek bizonyultak, de a pontszerzésre nem volt esélyük.

Som-Plast Kft-Lechler Autófesték 7-2
Góllövők: Sándor 2, Neubauer 2, Fila, Buzsáki, Kovács. ill. Major, Kéki.

A SOM-Plast végig fölényben játszott a találkozó során, ennyivel jobbak voltak ellenfelüknél, a győzelmük nem forgott veszélyben.

Cefre-Rapamoto 4-0
Góllövők: Carlos, Balogh, Tóth, Navratil.

Hajtós, küzdelmes mérkőzést láthattunk, a csapatok sokat futottak. A Cefre gólratörőbb játékának köszönheti a három bajnoki pontot.

 

A következő forduló (10.15.) párosítása:

17.45.: QLR PC Bontó-Baté SE

18.30.: Lechler Autófesték- SIM-Team

19.15.: Rapamoto-Zsíroskönyér FC

20.00.: Mracskó Mihály-Som-Plast Kft

20.45.: Nyár FC-Cefre

Címkék: labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport