Öt góllal terhelte ellenfele hálóját az Orci legénysége, úgy hogy egyet sem kapott, és győzelmükkel a tabella harmadik helyén tanyáznak. A pontvadászatot a Bárány Fogadó vezeti, eddig mind a négy mérkőzésüket megnyerték. Ismét gólzáport rendezett az Alibi, most nyolcat rúgtak a Matracvarázs alakulatának. Egy döntetlen is született, a Somogy Sportja és a Ferro osztozott a pontokon a negyedik fordulóban. Egy mérkőzést pedig későbbi időpontban fognak lejátszani.

Két Testvér Pizzéria Kupa - B csoport eredményei:

Meta Fitness-Bárány Fogadó 0-3
Góllövő: Horváth N, Püspök, Németh.

A mérkőzés első részében jól tartotta magát a Meta Fitness, de a második játékrészben felülkerekedett az ellenfele és magabiztos győzelemmel szerezte meg a három pontot.

Orci SC-SZKVÖRT FC 5-0
Góllövő: Nagy 2, Bóna, Kesztyüs, Németh.

Az Orci csapat végig fölényben játszott, végig uralták a találkozót. Gólratörően és határozottan támadtak, így megérdemelt győzelmet arattak.

Orci Feed-M-Car Bérautó
Későbbre halasztva

Somogy Sportja All Stars-Ferro 2-2
Góllövők: Márton 2, ill. Ágoston B, Besenyei.

A Somogy Sportja szerzett előnyt az összecsapáson, az ellenfele egyenlített. Taktikus játékkal, jó védekezéssel a Ferro megőrizte a döntetlent, ezzel egy pontot szerzett.

Matracvarázs-Alibi FC 2-8
Góllövők: Tallósi 2, ill. Fónai 3, Bunovácz 2, Jutai 2, Wendriczky.

Sportszerű találkozót láthattunk, melyen az Alibi játszott fölényben. Végigtámadták a mérkőzést, tetszés szerint érték el a góljaikat, nyolc találatig jutottak.

A következő forduló (10.10.) párosítása:

17.45.: Ferro-Meta Fitness

18.30.: M-Car Bérautó- Matracvarázs

19.15.: Bárány Fogadó-Orci Feed

20.00.: SZKVÖRT FC-Somogy Sportja All Stars

20.45.: Alibi FC-Orci SC

Ismét nyert a Pomeg ABC a fordulóban, így ők vezetik a táblázatot, még nem találtak legyőzőre az elmúlt hetekben. Küzdelmes mérkőzésen verték a Két Testvér gárdáját. Egy góllal nyert a Kuvaszok együttese, és a második helyen tanyáznak jelenleg. Győzött az Ebola is, magabiztosan múlta felül a Taszári alakulatot. A Bull-Car Autókereskedés is megszerezte az első győzelmét, a Polgármesteri Hivatalt verték három találattal. A KaSza SE pedig játék nélkül jutott a pontokhoz.

Maker Autó Kupa - C csoport eredményei:

Royal Fröccs KaSza SE 0-3
Játék nélkül

Interspájz-Kuvaszok 0-1
Góllövő: Nagy.

Az első játékrész közepén talált az ellenfele kapujába a Kuvaszok legénysége, és ezzel az egy találattal meg is nyerték a találkozót. A gól után felváltva kerültek veszélybe a kapuk, de újabb találat nem született.

Ebola-Taszár HSC 5-1
Góllövő: Vodicska K 2, Valenta, Domján, Vodicska B, ill. Greschner.

Az újonc Taszár szerzett vezetést, de az Ebola folyamatosan fölénybe került. Helyzeteit gólra váltotta és magabiztos győzelmet aratott.

Pomeg ABC-Két Testvér Pizzéria 5-3
Góllövő: Vadas 3, László, Gimesi, ill. Németh 2, Sólyom.

Jó iramú, hajtós, küzdelmes találkozót vívott a két gárda egymással. Végig a Pomeg vezetett, a nagyobb rutin kiütközött és két góllal megnyerték az összecsapást.

Polgármesteri Hivatal-Bull-Car Autókereskedés 1-4
Góllövő: Kampf, ill. dr. Böröcz 2, Ifj. Stier, Ferencz.

Csak az első félidőben volt szoros a találkozó, a másodikban már kiütközött, hogy a Bull-Car hosszabb cserepaddal rendelkezik, így a három pont nekik jutott.

A következő forduló (10.11.) párosítása:

17.45.: Taszár HSE-Interspájz

18.30.: KaSza SE- Ebola

19.15.: Bull-Car Autókereskedés-Royal Fröccs

20.00.: Két Testvér Pizzéria- Polgármesteri Hivatal

20.45.: Kuvaszok-Pomeg ABC

Címkék: labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport