Beliczky góljával már a 27. percben megszerezte a Rákóczi a vezetést a Győr elleni bajnokin, ezt az előnyt pedig Bíró Dominik duplázta meg egy fejessel a második félidő elején.

A kétgólos vezetés ellenére a hazaiaknak megkellett elégedniük az egy ponttal, csakúgy mint a Csákvár elleni hétvégi bajnokin.

A 80. percben ugyanis előbb Koltai Tamás szépített, majd egy perccel a rendes játékidő vége előtt Erdélyi egalizált, amivel ki is alakult a 2-2-es végeredmény.

Kaposvári Rákóczi FC–WKW ETO FC Győr 2–2 (1–0)

Kaposvár, Rákóczi-stadion, 942 néző. V.: Kovács G. (Huszár B., Király K.).

Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Nagy J., Ur, Szabó A., Hadaró – Szakály A., Hegedűs D. (Nagy K., a szünetben (Fodor M., 67. p.)) – Zsiga (Nagy R., 17. p.), Beliczky, Bíró D. – Rajczi. Vezetőedző: Waltner Róbert.

WKW ETO FC Győr: Horváth T. – Kovács K., Vadász, Vukasovics, Völgyi – Tajthy (Koltai, 56. p.), Bagi – Jakab D., Szánthó (Szimcsó, 68. p.), Andrics – Hamar Á. (Erdélyi, 56. p.). Vezetőedző: Király József.

Gólszerzők: Beliczky (27. p.), Bíró D. (49. p.), illetve Koltai (80. p.), Erdélyi (90. p.).

Sárga lap: Szakály A. (24. p.), Nagy R. (70. p.), Rajczi (78. p.), Hadaró (89. p.), Bíró D. (92. p.) illetve Tajthy (8. p.).

Nézzék vissza a mérkőzést teljes egészében!

Címkék: győr, nb2, kaposvári rákóczi, sport