A 4. fordulót játszották a kispályás bajnokság hétfői csoportjában, melyen nagykülönbségű győzelmek is születtek. Mindössze két találkozó hozott szoros eredményt és nagy harcot. A SIM-Team hét találattal múlta felül soros ellenfelét, a Mracskó nyolccal rúgott többet vetélytársánál, míg a SOM-Plast tízzel nyert a Nyár FC ellen, Fila Géza öt találatának köszönhetően. A QLR a Lechlerrel játszott szoros mérkőzést, a mezőcsokonyai rangadót pedig a Zsíroskönyér nyerte meg egy góllal.

Fürge Nyuszi Focivilág Kupa - A csoport eredményei:

Rapamoto-SIM-Team 3-10
Góllövő: Szőke B, Szántó, Parragh, ill. Házi 3, Simon R 3, Simon M 2, Horváth 2.

Az első félidőben még jól tartotta magát a Rapamoto, de a másodikban kiütközött az ellenfele fiatalos lendülete és tetszés szerint érték el góljaikat, magabiztosan nyertek.

Mracskó Mihály-Baté SE 9-1
Góllövő: Kovács 3, Horváth 2, Golita 2, Gall 2, ill. Tóth.

A találkozó egészében fölényben játszott a Mracskó Mihály, végig uralták a találkozót. A megszerzett három bajnoki ponttal a csapat jelenleg a tabella 2. fokán áll.

Lechler Autófesték-QLR PC Bontó 2-3
Góllövők: Lőrincz, Péterfai, ill. Molnár, Varga, Cser.

Két egyenrangú csapat küzdelmét láthattuk, a kapu előtt a QLR PC Bontó határozottabbnak bizonyult, ennek köszönhetően szerezte meg a győzelmet.

Zsíroskönyér FC-Cefre 3-2
Góllövők: Szalai, Ceglédi, Rofrics, ill. Magyar, Carlos.

A presztízsmérkőzésen kemény, de sportszerű küzdelem zajlott. Felváltva forogtak veszélyben a kapuk, végül a Zsíroskönyérnek sikerült a maga javára billenteni a mérleg nyelvét, megszerezve a három pontot.

Nyár FC-Som-Plast Kft 1-11
Góllövők: Simon, ill. Fila G 5, Kovács 2, Ato 2, Fila J 2.

A nyár FC az első játékrészben a lelkesedésének köszönhetően tartotta megát, de a későbbiekben az ellenfelük teljesen föléjük kerekedett és nagy különbségű győzelmet arattak. 

A következő forduló (10.08.) párosítása:

17.45.: Baté SE-Zsíroskönyér FC

18.30.: QLR PC Bontó-Mracskó Mihály

19.15.: SIM-Team-Nyár FC

20.00.: Som-Plast Kft-Lechler Autófesték

20.45.: Cefre-Rapamoto

Címkék: bajnokság, labdarúgó, kispálya, sport