A tabella nyolcadik helyén álló Győrt fogadja a Kaposvári Rákóczi NB II-es csapata szerdán 19 órakor. A kisalföldiek eddig csak két mérkőzést nyertek meg idegenben a Monor és a Cegléd ellen, ami nem mondható jó teljesítménynek a magas célokat kitűző Győr részéről.

Ezzel ellentétben a kaposváraik remekül teljesítenek, hiszen kilenc bajnoki és egy Magyar Kupa mérkőzés óta nem találtak legyőzőre, s jelenleg a tabella negyedik helyén állnak.

Minél tovább szeretnénk kitolni a jó sorozatunkat, hiszen igen keményen megdolgoztunk érte – fogalmazott Waltner Róbert, a csapat vezetőedzője. – Az utolsó, Csákvár elleni mérkőzésünket szerettük volna megnyerni, de ez sajnos nem sikerült. Ami pozitívum, hogy az augusztust és a szeptembert veretlenül zártuk, de szebb lett volna ezt egy győzelemmel megkoronázni.

Nem szabad azonban lebecsülni a győrieket, akinél több NB I.-et is megjárt labdarúgó szerepel.

Nagyon jó csapat ellen lépünk pályára szerdán, nevezhetjük rangadónak is, hiszen két volt NB I.-es csapat találkozik – tért rá a Győr elleni bajnokira Waltner Róbert. – Két héten belül öt mérkőzést játszunk, ami nagyon megterhelő a játékos számára, ezt a saját pályafutásomból is tudom. Remélem, hogy ebből a komoly, megterhelő sorozatból jól jövünk majd ki. Bízom a labdarúgók mentális erejében.

A Győr elleni mérkőzésen Kollega Krisztián sérülés miatt nem léphet pályára. Az összecsapást élőben követhetik a Kapos.hu-n is!

Címkék: győr, nb2, rákóczi, sport