Kaposvári Rákóczi- BFC Siófok. A megyei első osztályt kivéve találkoztak már minden osztályban a labdarúgó csapatok az elmúlt évtizedekben. Sok emlékezetes csatát vívtak, sokaknak a 23 évvel ezelőtti 3-3 ugrik be, amikor néhány perccel a vége előtt még 3-0-ra vezetett a Kaposvár. De emlékezetes a hat évvel ezelőtti élvonalbeli rangadó is, amikor Siófokon 5-2-re nyertek Zsolnaiék.

A Siófoknál is készülnek, az edzőváltást követően Mihalecz István irányítja a gárdát, aki abban bízik, hogy nem bénítja meg a tét a labdarúgóit.

A kaposváriak az első forduló óta nem kaptak ki, és mivel eltiltottak, sérültek sem nehezítik Waltner Róbert dolgát, a sikeres kupamérkőzést követően pozitív előjelekkel várják a találkozót.

A szurkolók egy ilyen mérkőzésen sokat számíthatnak, és noha ma már elképzelhetetlen, hogy egy Somogy megyei rangadón 4-5 ezer drukker legyen a nézőtéren, számíthat, melyik tábor lesz hangosabb.

- Nagyon remélem, hogy fognak jönni Siófokról is és tőlünk is, mert egy rangadó akkor rangadó, ha sok szurkoló van, ugyanis teljesítményben ez ránk játékosokra is kihat - mondta a mérkőzés kapcsán Hadaró Valentin.

A találkozó holnap 19 órakor kezdődik, melynek történéseit élőben nézhetik itt, a Kapos.hu-n is!

Címkék: bfc siófok, nb2, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport