Szoros csatában, jó mérkőzésen a Somogy Sportja All Stars csapata felülkerekedett az M-Car Bérautó gárdája felett. Nagyarányú győzelmet ért el az Alibi, és a Matracvarázs is simán nyert soros ellenfele ellen. Megszerezte a három pontot a Bárány Fogadó és az Orci Feed is, mindkét alakulat háromgólos győzelmet aratott.

Két Testvér Pizzéria Kupa - B csoport eredményei:

Meta Fitness-Alibi FC 0-7
Góllövő: Halász 3, Fónai 2, Bunovácz 2.

Az Alibi gárdája végig uralta a találkozót, és ilyen arányban is megérdemelten nyert az elég enerváltan játszó Meta Fitness legénysége ellenében.

Ferro-Bárány Fogadó 0-3
Góllövő: Cser, Kocsis, Németh.

Sokáig 1-0-ra állt a találkozó, a Ferro tartotta magát. A 2. félidő közepe táján kerekedett felül a Bárány Fogadó, és innentől egyértelművé vált a győzelme.

SZKVÖRT FC-Matracvarázs 2-6
Góllövők: Tóth, Németh, ill. Tallósi 3, Ambrusics 2, Major.

A mérkőzés első részében egyenrangú feleknek mutatkoztak a csapatok, de később az összeszokottság és a nagyobb rutin segítségével a Matracvarázs biztosan nyerte a találkozót.

Somogy Sportja All Stars-M-Car Bérautó 3-2
Góllövők: Márton 2, Tamás Sz, ill. Tollár, Kulcsár.

Jó iramú, színvonalas és változatos mérkőzést láthattunk, melyen már két góllal vezetett az M-Car. A második játékrész közepén egyenlített a Somogy Sportja, és a találkozó vége felé egy jól eltalált lövéssel a győzelmet is megszerezte.

Orci Feed-Orci SC 3-0
Góllövők: Kocsis, Harnos, Bakos.

A mérkőzés során az Orci SC gárdájának semmi sem sikerült, csak kapufáig jutottak. Az Orci Feed kapusa remek napot fogott ki, csapata ennek is köszönhette győzelmét.

A következő forduló (09.26.) párosítása:

17.45.: SZKVÖRT FC-Ferro

18.30.: M-Car Bérautó- Meta Fitness

19.15.: Alibi FC-Orci Feed

20.00.: Bárány Fogadó-Somogy Sportja All Stars

20.45.: Orci SC-Matracvarázs

Címkék: labdarúgó, bajnokság, kispálya, sport