Számos magyar élvonalbeli és másodosztályú klub, köztük a Kaposvári Rákóczi FC is csatlakozott az idén első alkalommal, de hagyományteremtő céllal megrendezésre kerülő Futball Éjszakája elnevezésű rendezvénysorozathoz. 

A stadiontúrán mindenki beléphet abba az öltözőbe, melyben a felnőtt keret játékosai készülnek fel a mérkőzésekre. A 2004-ben átadott, teljesen megújult Rákóczi-stadionban nem is oly régen olyan magyar válogatott labdarúgók és gólkirályok öltöztek, mint Nemanja Nikolics, André Alves, Waltner Róbert és Rajczi Péter, aki még most is oszlopos tagja a csapatnak. Mellettük számos, még ma is aktív labdarúgó Szakály Péter, Balázs Benjámin, Balajcza Szabolcs is tagja volt az elmúlt években a Rákóczinak.

A létesítmény körbejárása során a szurkolók elmerülhetnek egy kicsit a nem is oly távoli múltban, amikor még a vendég öltözőben a Ferencváros, az Újpest, a Debrecen, a Budapest Honvéd és Videoton sztárjai készültek az NB I-es mérkőzésekre, s tartott eligazítást nekik Paulo Sousa, Ricardo Moniz, vagy más neves magyar, illetve külföldi szakember.

Waltner Róbert, a zöld-fehérek vezetőedzője és ifj. Petrók Viktor, a csapat másodedzője bemutató edzést tart majd a játékosoknak a stadionban, melybe bekapcsolódhatnk a vállalkozókedvű érdeklődők, így ne hagyják otthon a stoplisokat sem!

Már csak azért se, mert két labdás játékra is várják az érdeklődőket. Pogacsics Krisztián, Slakta Balázs és Bonnyai Márk áll majd a gólvonalra a tizenegyeslövéseknél. A másik labdás program pedig a célbarúgó-verseny, ahol különböző ügyességi feladatokban kell legyőzni a Rákóczi-bajnokát, Balázs Józsefet.

Egy kellemes hangulatú szurkolói ankétra is várnak mindenkit, melyen szó lesz a csapat jelenlegi helyzetéről, emellett két korábbi gólkirály: a csapatkapitány, Rajczi Péter és a mester, Waltner Róbert beszél majd külföldi élményeiről, tapasztalatairól. Sőt számos ereklyével is készülnek a gólvágók, akik színes, közönségszórakoztató, humoros, jó hangulatú beszélgetés keretein belül számolnak be pályafutásukról.

2018. szeptember 7-én, pénteken 15 órától minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel várnak a Rákóczi-stadionban!

Kaposvári Rákóczi FC - A Futball Éjszakája

null

Címkék: futball éjszakája, ankét, edzés, kaposvári rákóczi, sport