A zöld-fehérek egy öngóllal szereztek vezetést a 20. percben, amire nem sokkal később Tóth Barna tudott válaszolni. Az első félidő lefújása előtt emberhátrányba kerültek a vendégek, Karacs Dánielt állította ki a játékvezető.

A második játékrész egy Rajczi-góllal kezdődött, a három pont sorsát pedig Nagy Krisztián döntötte el a 83. percben. A hosszabbításban még szépíteni tudtak a vendégek, így Waltner Róbert együttese végül 3-2-es győzelmet aratott. Sikerükkel a kaposváriak pedig az előkelő negyedik helyről várhatják a folytatást, igaz ugyanúgy 14 ponttal mint a második Békéscsaba és a harmadik ZTE!

Nézzék meg összefoglalónkat a mérkőzésről!

Kaposvári Rákóczi FC–BSS Monor 3–2 (1–1)

Kaposvár, Rákóczi-stadion, 942 néző. V.: Dolnegó (Iványi, Kis Z.).

Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Vachtler, Ur, Szabó A., Hadaró – Szakály A. (Nagy R., 70. p.), Godzsajev-Telmán – Zsiga (Nagy K., 59. p.), Beliczky, Bíró D. (Csernák, 40. p.) – Rajczi. Vezetőedző: Waltner Róbert.

BSS Monor: Bozsó – Sági, Fülöp N., Tóth F., Balanescu (Szerencsi, 65. p.) – Karacs D., Bori – Szuhodovszki (Szabó D., a szünetben), Palincsár (Tóth Á., 75. p.), Ficsor – Tóth B. Vezetőedző: Horváth Dávid.

Gólszerzők: Karacs D. (20. p. – öngól), Rajczi (50. p.), Nagy K. (83. p.), illetve Tóth B. (29. és a 92. p.).

Kiállítva: Karacs (42. p.).

Sárga lap: Nagy K. (64. p.), Godzsajev-Telmán (75. p.), illetve Karacs D. (19. p.), Balanescu (45. p.), Tóth F. (80. p.)

null

Nézzék vissza a mérkőzést teljes egészében!

Címkék: monor, nb2, kaposvári rákóczi, sport