2-1-es győzelmet aratott a Kaposvári Rákóczi FC labdarúgócsapata a Zalaegerszeg otthonában a Merkantil Bank Liga NB II. szerdai játéknapján.

A kaposváriak góljait Szakály Attila és Andorka Péter lőtte.

 

ZTE FC–Kaposvári Rákóczi FC 1–2 (0–0)

Zalaegerszeg, 1500 néző. V.: Bogár (Huszár, Vígh-Tarsonyi).

ZTE: Zöldesi – Kónya, Lesjak, Devecseri, Gergényi – Kiss M., Bedi – Babati, Kulcsár K. (Madarász, a szünetben), Balázs Zs. (Novák, 57. p.) – Gajdos (Vojnovics, 76. p.). Vezetőedző: Nagy Tamás.

Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Nagy J., Ur (Nagy K., a szünetben), Szabó A., Hadaró – Szakály A., Hegedűs D. – Zsiga, Nagy R. (Andorka, a szünetben), Bíró D. (Csernák, 71. p.) – Beliczky. Vezetőedző: Waltner Róbert.

Gólszerzők: Gajdos (56. p.), illetve Szakály A. (54. p.), Andorka (80. p.).

Waltner Róbert: Jó iramú, izgalmas mérkőzés volt. Mezőnyben többet birtokoltuk a labdát, kombinatívabban játszottunk és megérdemelt sikert arattunk. Jó érzés visszatérni Zalaegerszegre, hiszen a ZTE a szíven csücske, de azt természetesen nem mondtam a srácoknak, hogy a ZTE ellen ne küzdjenek. Öt mérkőzés óta veretlenek vagyunk, ezt a sorozatot minél tovább szeretnénk kitolni.

Nagy Tamás: Férfias, harcos mérkőzés volt. Volt időszak, amikor passzívabban játszottunk, de volt olyan is, amikor domináltunk. Időnként fejben nem voltunk rendben, olyan hibákat vétettünk, ami nem jellemző a csapatra. Egy fél lépéssel előttünk járt a Kaposvár.

Címkék: zalaegerszeg, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport