A kaposváriak még nem tudtak nyerni hazai környezetben, de erre most minden esélyük megvan, hiszen az előző körben aratott győzelem előrelendítheti Rajczi Péteréket - írja a klub honlapja.

"Bízom benne, hogy egy nagy lökést adott a csapatnak a Budaörs elleni győzelem. Az előjelek jók, már a hazafele úton érezni lehetet, hogy megváltozott a játékosok hangulata, s a héten remek munkát végeztek az edzéseken. Kőkeményen megdolgoztunk azért a győzelemért, de ezután is hasonlóképp kell dolgoznunk, hogy ilyen sikerekben legyen részünk. Remélem, hogy sokat nem kell várni az újabb győzelemre, vasárnap hazai pályán szeretnénk megszerezni a következőt" - fogalmazott Waltner Róbert, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője.

A ceglédiek az utóbbi három fordulóban gólképtelen voltak, igaz a Nyíregyháza ellen így is pontot szereztek, de ezzel is csak a tizennyolcadik helyen állnak.

"Remélem, megmutatkozik a hazai pálya előnye, és a szurkolók is mellettünk állnak majd. Tavaly is rengeteget segítettek, nagy lökést tud adni a csapatnak, az a bizonyos tizenkettedik ember. Ha lesz a meccsben egy nehezebb periódus, akkor a szurkolóink segítségével, közösen át tudunk rajta lendülni és sikerül majd megszerezni a győzelmet" - tette hozzá Waltner Róbert.

A tabellán jelenleg a tizedik helyet elfoglaló Kaposvári Rákóczi eddigi minden mérkőzésen két gólt kapott, így stabilizálnia kell a védelmet a szakmai stábnak. Az viszont a somogyiak mellett szól, hogy az első forduló leszámítva minden mérkőzésen legalább kétszer megzörgették az ellenfelek hálóját. A legutóbbi fordulóban ráadásul az addig veretlen Budaörsét háromszor is, így megszerezték első győzelmüket. Ennek a sikernek azonban csak akkor lehet igazán örülni, ha a Cegléd ellen is begyűjtik mind a három pontot Waltner Róbert tanítványai.

"Szeretnénk úgy lehozni egy mérkőzést, hogy ne kapjunk gólt. Kielemeztük a mérkőzéseket, nem minden esetben a csapatvédekezésünk volt rossz, de mindenen lehet csiszolni, hiszen a legnagyobb csapatok is követnek el hibákat. Próbálunk koncentráltan játszani és eredményesnek lenni" - mondta el Waltner Róbert.

A kaposváriaknál Hegedűs Dávid játékára kevés esély van, azonban Nagy Krisztián már a csapattal készült a héten.

Címkék: Cegléd, NB II, Rákóczi, sport