Egy értekezlettel kezdte meg az új évadot a Kaposvári KK csapata ma reggel. A játékosoknak a csapata vezetőedzője, Fekete Ádám többek között a felkészülés menetrendjét vázolta. Ezt követően Monok Tibor ügyvezető ismertette az elvárásokat. A rájátszásról tavaly lemaradó gárda idén visszaverekedné magát a legjobbak közé.

- Szeretnénk a 6-8 helyet megcélozni. De ez most csak egy szlogen, meg kell várni a többi csapatot. Meg kell várni a mi csapatunkat is. Az látszik, hogy mindenki nagy erőforrásokat vet be szakmailag is, anyagilag is, mert ez egy nagyon komoly bajnokság lett - mondta a Kaposvári Kosárlabda Klub ügyvezetője, Monok Tibor.

Pénzügyileg idén a KKK is stabilabb lábakon állhat, ugyanis egy új szponzorral gyarapodtak, a Belfry PE Kft-vel. A klubnál így azon vanak, hogy ütőképes csapatot építsenek, hiszen ez szükséges ahhoz, hogy megtöltsék majd a jelenleg még épülő új Kaposvár Arénát, melybe várhatóan a tvasszal költözhet át a csapat.

null

A KKK-nak persze nem lesz könnyű feladata, hiszen a riválisok is erősödtek a nyáron. Baki Gergelyék viszont bizakodnak benne, hogy idén nem ér véget nekik a szezon a középszakasszal.

- Látszólag szépen erősödik mindegyik csapat, főleg a közvetlen riválisok. Azt kell mondanom, hogy még a napokban is jönnek hírek, ugye a Pécs kerete már kész van, alsóbb régiókból a Jászberény is egész jól erősítget, Egerszegen is lesz elvileg négy komoly légiós fiatal maggal. Most nem térnék ki minden csapatra, de tény, hogy mindenki szeretne előre lépni, ezért mindenki komolyabban erősít, így még egy fokkal kiélezettebb lesz a bajnokság, mint az előző szezonban volt. Úgyhogy nagy csatára számítok, remélem, hogy sikerül a céljainkat elérni - mondta a Kaposvári Kosárlabda Klub játékosa, Baki Gergely.

A KKK kerete egyelőre nem végleges. A klub négy légióssal kezdené meg a szezont, és egy külföldi irányítót igazolnának még, a jövő héten pontot tenne ennek az ügynek a végére a KKK vezetése. További változás az eddigiekhez képset, hogy Filipovity Péter az Egyesült Államokban folytatja tanulmányait, valamint ott fog kosárlabdázni, Tóth Péter pedig, aki tavaly szezon közben érkezett a KKK-hoz, vissza igazol korábbi csapatához, az Alba Fehérvárhoz.

Kaposvári Kosárlabda Klub Kft

Kaposvári Kosárlabda Klub Kft is with Tibor Monok and 6 others.

Címkék: kezd, kkk, kosárlabda, sport