A Kaposvári Rákóczi a Mosonmagyaróvár csapatát fogadta a Merkantil Bank Liga NB II. harmadik fordulójában vasárnap este. Mindkét csapat győzelem nélkül állt eddig a bajnokságban, így nem volt kérdés, hogy a játékosok az első siker reményében lépnek pályára.

Az első komoly helyzetet a hazaiak alakították ki, a 9. percben Vachtler találta el a felső lécet, de a labda kifele pattant. Nem kellett sokat várni a vendégek első helyzetére sem, amiből végül gól is született. A 28. percben egy hazai labdavesztés után Zsirai Martin kapott jó labdát, amit végül a kapuba juttatott, 0-1.

Sokáig úgy tűnt, hogy a Mosonmagyaróvár vezetésével zárul az első félidő, azonban az utolsó másodpercekben még szabadrúgáshoz jutott a Rákóczi. A labda az ötösön belül Beliczky Gergőhöz pattant, aki könnyedén a kapuba passzolt, 1-1.

Az újabb gólra egészen a végjátékig kellett várni. A 78. percben szögeltből szerzett ismét vezetést a Mosonmagyaróvár, Forgács András volt eredményes ezúttal, méghozzá fejjel, 1-2.

A Kaposvár azonban nem adta fel, és öt perccel később Beliczky duplázott: egy beadást követően a lecsorgó labda üresen került hozzá, és csak be kellett passzolnia, 2-2.

Az utolsó percekben már nem született több gól, így mindkét csapat pontot szerzett a találkozó végeztével. A Rákóczi első győzelme azonban még várat magára.

Kaposvári Rákóczi FC–Credobus Mosonmagyaróvár 2–2 (1–1)

Kaposvár, Rákóczi-stadion, 1400 néző. V.: Gaál (Király K., Aradi J.).

Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Vachtler, Ur, Hegedűs D., Fodor M. – Szakály A. (Zsiga, 73. p.), Horváth A. (Ivancsics, 55. p.) – Csernák (Szabó A., 55. p.), Beliczky, Bíró D. – Rajczi. Vezetőedző: Waltner Róbert.

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Kovács B., Vágó, Forgács, Katona K. (Szalka, 81. p.) – Zsirai, Darázs – Kapacina (Kozma, 73. p.), Stieber A. (Maly, 81. p.), Eszlátyi – Jelena. Vezetőedző: Várhidi Péter.

Gólszerzők: Beliczky (45+1. és a 84. p.), illetve Zsirai (28. p.), Forgács (79. p.).

Sárga lap: Rajczi (76. p.).

Aki lemaradt a mérkőzésről, az most teljes egészében visszanézheti.

Kaposvári Rákóczi FC - Credobus Mosonmagyaróvári TE

Uploaded by KaposPont on 2018-07-29.

Címkék: Mosonmagyaróvár, meccs, Rákóczi, mérkőzés, sport, Kaposvár