Egy vereség és egy döntetlen után a sorminta mindenképpen győzelmet ígér a Rákóczinak, persze, a sport nem a kiszámíthatóságról szól. Waltner Róbert együttese javuló formát mutat az utolsó edzőmérkőzést és az eddigi két fordulót tekintve. A vasárnapi ellenfél, a Mosonmagyaróvár egy rutinos csapat, amely a középmezőnyben végzett tavaly, és Várhidi Péter személyében egy korábbi szövetségi kapitány az edzője. A vendégek szintén egy vereség és egy döntetlen után vágnak neki a találkozónak.

"Nagyon kiegyenlített ez az osztály, senki nem mehet biztosra. A Kazincbarcika ellen nagyon sajnálom a három pont elvesztését, az első félidőben jól játszottunk, a másodikban sok hiba volt, azt ki kell küszöbölni. Mindenki sikerre éhes, jó játékot várok a csapattól" - mondta el Hegedüs Dávid, a Rákóczi keretéből.

A fiúk a kánikulában is nagyon keményen hajtottak a héten, az egymás elleni játékban sem kímélték magukat, látszott, hogy mindenki a kezdőbe akar kerülni.

"Igen, főleg a pénteki edzés sikerült nagyon paprikásra, de ez nem baj. Jó szellemű játékosok alkotják a keretet, mindenki maximumot nyújt edzésen is, és ezt az edző el is várja tőlünk" - tudtuk meg Ur Lászlótól, a kaposváriak kiválóságától.

Kövessék velünk élőben 19 órától a találkozót!

Kaposvári Rákóczi FC - Credobus Mosonmagyaróvári TE

Uploaded by KaposPont on 2018-07-29.

Címkék: Mosonmagyaróvár, Rákóczi, közvetítés, élő, mérkőzés, meccs, Kaposvár, sport