A Rákóczi jól használta ki az első játékrészben adódó lehetőségeit, hiszen a 24. percben Rajczi, majd 4 perccel később Beliczky is betalált, így gyorsan kétgólos lett a vendég előny. A félidő további részében felváltva adódtak helyzetek a csapatok előtt.

A második félidőt nagy elánnal kezdte Kazinbarcika, sorra alakították ki a helyzeteket a kaposvári kapu előtt. Mezőnyfölényük az 56. percben érett góllá, mikor Fótyik tekert a kapuba egy 20 méteres szabadrúgást. A gólt követően rögtön egyenlíthettek is volna, de a Kaposvár is eldönthette volna a mérkőzést, hiszen Csernák kétszer is egy az egyben vihette a labdát a kapu felé. A 81. percben érkezett az egyenlítés mikoris Fótyik értékesítette a Gábor elleni szabálytalanságért megítélt büntetőt. 

Kazincbarcika-Kaposvári Rákóczi 2-2 (0-2)
Putnok, 400 néző
Vezette: Berényi Tamás (Szécsényi István, Kovács Gábor)

Kazincbarcika:
Somodi - Oltean (Lukács R., 52.), Heil, Belényesi, Fótyik - Kovács O. (Krausz, 86.), Kiss B. - Gábor, Toma, Szabó L. (Mikló, 52.) - Olasz D.
Vezetőedző: Koleszár György

Kaposvár:
Slakta - Vachtler (Nagy J., 62.), Ur L., Hegedűs D., Hadaró - Csernák (Horváth F., 74.), Godzsajev, Szakály A., Bíró D. - Beliczky, Rajczi
Vezetőedző: Waltner Róbert

Gólszerzők: Fótyik (56., 81. - a másodikat 11-esből) ill. Rajczi (24.), Beliczky (28.)
Sárga lap: Heil (75.) ill. Godzsajev (18.), Ur (80.)

Címkék: kazincbarcika, meccs, rákóczi, sport