A labdával az elkövetkezendő napokban még nem sokat fognak találkozni a KVK játékosai, hiszen ahogy az lenni szokott, az első napokban az erősítés kerül előtérbe - mondta el kérdésünkre Berta József, vezetőedző: "Nyilván nem szeretnék a helyükben lenni, kemény edzések lesznek. Ez az az időszak, ami egy kicsit unalmasabb, labda nélkül, faltól-falig úszás, de ezt is meg kell tenni, ahhoz, hogy mindenféleképpen jól szerepeljünk. El is mondtam a fiúknak a legelső edzés előtti megbeszélésen, hogy most dől el, hogy hogy fogunk szerepelni."

Idősebb Berta Józsefék az előző pontvadászatot a kilencedik helyen zárták, a 2018/2019-es szezonban viszont mindenképpen szeretnének előrébb lépni. Ennek érdekében az erősítések sem maradtak el. Az utánpótlásból Németh Botond és Németh Levente csatlakozott a felnőtt kerethez, ifjabb Berta József pedig Miskolcról tért haza.

A jövő évi csapat a hétvégén lett teljes, miután az egyesület bejelentette az Egyesül Államokból hazatérő Telegdy András leigazolását. A BVSC-ben nevelkedő játékos tagja volt a 2012-ben világbajnoki ezüstérmes U18-as válogatottnak. A somogyiakkal pedig meg sem állna a középmezőnyig.

Címkék: Telegdy, Berta, Kaposvár, KVK, vízilabda, sport