Kissé szeles idő és fodrozódó víz várta és várja folyamatosan a vízbe merészkedőket a 36. Lidl Balaton-átúszáson. Reggel 7 óra 30 perckor indulhattak az első úszók Révfülöpről és mostanra vannak olyanok is, akik már le is úszták az 5,2 kilométeres távot.

Az első beérkező és valószínűleg a nap leggyorsabb versenyzője Papp Márk lett, aki egy nagyon picivel több mint egy óra alatt teljesítette a távot. A nagyszerű teljesítményét Balatonbogláron egy ajándékcsomaggal jutalmazták a szervezők.

Balaton-átúszás

Az eslő beérkező Papp Márk volt, aki idő 1:00:26 alatt teljesítette a távot. Gratulálunk Neki! #balatonatuszas #lidlbalatonatuszas #usszvelunk #megusztam #atusszuk #bsimozogjvelunk

 A Balaton-átúszás kezdete után két órával már több mint háromezren neveztek be és rajtoltak el Révfülöpről - számolt be Math István, a Balaton-átúszás versenyigazgatója.

Néhány órával a  után már több mint háromezren úsznak Révfülöpről a tó másik partjára - mondta Math István, a Balaton-átúszás versenyigazgatója szombat reggel az M1 csatornán.

Hozzátette, átlagosan három óra alatt érik el a másik partot a versenyzők

Címkék: cél, Révfülöp, Balaton-átúszás, Balaton, sport