Július 8-án, vasárnap igazi sportcsemege részesei lehetnek azok, akik ellátogatnak a Somogy megyei Hajmáson található Zselicvölgy Szabadidőfarmra. Négy neves magyar női strandröplabda páros részvételével rendeznek meghívásos, pénzdíjas bemutató tornát, hagyományteremtő szándékkal - jelentették be a szervezők.

A 10 órakor kezdődő viadal programjában hat mérkőzés szerepel, vagyis mindenki játszik mindenkivel. A résztvevők között csaknem 400 ezer forint pénzdíjat osztanak szét, a győztes egység tagjai pedig egy hosszú hétvégét is eltölthetnek a szabadidőfarmon.

Ugyancsak rajthoz áll Hajmáson a Czene Adrienn, Császár Norina és a Győri Panni, Dénesi Brigitta kettős. Czene Adriennt a Survivor című valóság és túlélő show egyik játékosaként is sokan ismerik, de azt is érdemes tudni, hogy újpesti párjával már kétszer megnyerték a debreceni Eötvös Kupát. Győri Panni az idén - Lutter Eszter párjaként - részt vehetett a hóröplabda Európa-bajnokságon.

null

A somogyi színeket a Kaposvári Röplabda Akadémia párosa, Lutter Liza és Horváth Alexandra képviseli majd. Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es együttesének két igazolt játékosa ezen a nyáron állt össze először, és a nyíregyházi ob-fordulón rögtön felkerült a főtáblára.

A bemutatótornára a belépés ingyenes, ráadásként a szervezők vasárnap 9 órakor - szintén térítésmentesen - transzferbuszt indítanak a helyszínre a városi sportcsarnok parkolójától. Jelentkezni pénteken délig lehet a somogyisport(kukac)gmail.com címen.

További információk a www.zselicvolgy.hu és a www.roplabdaakademia.hu internetes oldalakon. 

Zselicvölgy Szabadidőfarm Kupa Strandröplabda Verseny, Hajmás, 2018

A résztvevő párosok

1. Lutter Eszter (Gödöllői RC), Szombathelyi Szandra (Kaposvári Röplabda Akadémia)
2. Lutter Liza, Horváth Alexandra (Kaposvári Röplabda Akadémia UMSE)
3. Czene Adrienn (Gödöllői RC), Császár Norina (UTE)
4. Dénesi Brigitta, Győri Panna (Gödöllői RC)

A tervezett program

1. forduló

10.00 Lutter E., Szombathelyi Sz. – Lutter L., Horváth A.
10.50 Czene, Császár – Dénesi, Győri

2. forduló

11.40 Czene, Császár – Lutter E., Szombathelyi Sz.
12.30 Dénesi, Győri – Lutter L., Horváth A.

3. forduló

13.20 Lutter L., Horváth A. - Czene, Császár
14.10 Lutter E., Szombathelyi Sz. - Dénesi, Győri

15.15 Eredményhirdetés

Címkék: kaposvári röplabda akadémia, hajmás, strandröplabda, sport