Két új játékos érkezését jelentette be a hétfői sajtótájékoztatón Herczeg Erik, a Kaposvári Rákóczi FC ügyvezető-elnöke. 

- A középpálya valamint a védekezés megerősítése céljából igazoltuk a két játékost, akikkel kétéves szerződést kötöttünk – mondta Herczeg Erik. - A folytatásban a támadószekciót szeretnénk megerősíteni. Ennek érdekében már előrehaladott tárgyalásokat folytatunk, több labdarúgóval is közel állunk az egyességhez. Emellett kapusposzton is tervezünk erősítést, s a fiatalszabály miatt több labdarúgó is szerepel próbajátékon, így minden posztra várható egy ifjú labdarúgó szerződtetése. 

null

Hegedűs Dávid öt év után tért vissza Kaposvárra. A középpályás 2009 és 2013 között 72 mérkőzésen erősítette az akkor még az élvonalban szereplő Rákóczit, majd az NB I.-be feljutó Mezőkövesdhez szerződött. 

A 33 éves labdarúgó legutóbb a szintén másodosztályú Kazincbarcikában játszott, ahol 32 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken egy gólt szerzett, s kiharcolta csapatával a bennmaradást.

- Korábban éveket töltöttem el a Rákóczinál, s fájó szívvel távoztam Kaposvárról. A szívem csücske a város, s a kaposvári szurkolók. Örültem annak a lehetőségnek, hogy visszajöhetek a Rákóczihoz. Szerencsére sikerült gyorsan megállapodnunk és megszokott környezetbe térhettem vissza - nyilatkozta Hegedűs Dávid.

Horváth Adrián legutóbb az NB III. Közép csoportjában a bajnoki címért küzdő PMFC együttesében futballozott. A harminc esztendős játékos korábban megfordult a Budapest Honvéd, a Kisvárda és a Gyirmót csapatában is, utóbbival NB II.-es bajnoki címet is ünnepelhetett.

A középpályás 129 élvonalbeli mérkőzésen szerepelt, melyeken két gólt szerzett.

Címkék: hegedűs dávid, horváth adrián, kaposvári rákóczi fc, sport