A 24. forduló zajlott a másodosztályban, és eldőlt a bajnoki cím sorsa, szűkös győzelmével már akkora előnyre tett szert a listavezető, mely már behozhatatlan. Az üldöző kettősnek csak döntetlenre futotta erejéből. Ígym két fordulóval a vége előtt már bajnok az M-Car Bérautó.

Az Alibi a Somogy Sportjával, a QLR a Matracvarázzsal osztozott a pontokon. Nyert a játéknapon az Orci Feed, a Lechler Autófesték, a Royal Fröccs és az Orci gárdája is. Változás történt a góllövőlistán, a vezetést Bene Gergő az Orci támadója vette át, 37 találatot jegyzett ezidáig.

Maker Autó Kupa - II. osztály eredményei:

Lechler Autófesték-META FITTNESS 5-4
Góllövő: Hegyi 3, Sipos, Balogh, ill. Szabó, Riba, Karancz, Lengyel.

A nap első találkozóján felváltva estek a találatok, kiegyenlített küzdelmet láthattunk. Végül a gólváltásokból a szerencsésebb csapat került ki győztesen.

Matracvarázs-QLR PC Bontó 0-0

A sportszerű, küzdelmes mérkőzésen kevésszer kerültek veszélybe a kapok, többnyire mezőnyjáték folyt. Igazságos döntetlen született.

Polgármesteri Hivatal-Royal Fröccs 2-3
Góllövő: Kampf, Takács, ill. Mayer Barna 2, Biró.

Harcos, kiélezett küzdelem folyt a játéktéren, melyből a szerencsésebb Royal Fröccs jött ki jobban, és egygólos győzelemmel távozott.

Orci Feed-Béke étterem 4-2
Góllövők: Éhl 2, Szorcsik, Pető, ill. Gall, Golita.

Az első félidőben még jól tartotta magát a Béke étterem gárdája, kiegyenlített játékot hozott ez a játékrész. Ezután fölénybe került az Orci Feed és győzelme nem forgott veszélyben.

Orci SC-Nyár FC 6-2
Góllövők: Bene 2, Glós 2, Hazay, Lévai, ill. Orosházi, Pintér.

A félidőben már 3-0-ra vezetett az Orci alakulata. A második játékrész elején zárkózott az ellenfél, de ezzel el is lőtte a puskaporát, a végére magabiztos különbség alakult ki.

Alibi FC-Somogy Sportja All Stars 2-2
Góllövők: Fónai 2, ill. Horváth, Sulyán.

Mindkét gárda sok gólhelyzetet alakított ki a találkozó során, de ezek nagyobb része kimaradt. A Somogy Sportja az utolsó percben egyenlített és ezzel meglepetéspontot szerzett.

M-Car Bérautó-Amatőrök 2011 3-2
Góllövők: Magyar Cs, Szita, Dancs, ill. Szőke B 2.

Már három góllal vezetett a listavezető, de ellenfele szerencsés gólokkal feljött, de egyenlíteni nem tudott, csak szorossá tette a találkozót.

A következő forduló (06.13.) párosítása:

17.00.: QLR PC Bontó-Lechler Autófesték

17.45.: Orci Feed-Nyár FC

18.30.: Béke étterem-Matracvarázs

19.15.: Alibi FC-M-Car Bérautó

20.00.: Orci SE-Royal Fröccs

20.45.: Somogy Sportja All Stars-Polgármesteri Hivatal

Hétfő: 20.45.: Amatőrök 2011.-META FITNESS

Címkék: amatőr, kispálya, bajnok, labdarúgó, bajnokság, sport