Az NB III. Nyugati csoportjának 30., azaz utolsó fordulójában a THSE-Szabadkikötő együttesét látja vendégül együttesünk.

Az már az előző fordulóban eldőlt, hogy együttesünk megnyerte a bajnokságot, így aranyérmesként léphet pályára a Tintahalak ellen. A csepeliek számára még van tétje a találkozónak. Bár a még bent maradást érő tizenkettedik helyen áll, de ha a mögötte lévő Pénzügyőr SE–Csornai SE duóból valamelyik nyer, így a három csoport legrosszabb 13. helyezettjeként kieshetnek a harmadosztályból.

"Szeretnénk kiszolgálni a közönségünket és megnyerni az utolsó mérkőzésünket. A THSE ellen több fiatal játékos is pályára lép majd, akikre a fiatalszabály miatt is számítunk az NB II.-ben. A mérkőzés után kerül sor a díjátadóra, majd a szurkolóinkkal együtt, egy kis zenés esttel ünnepeljük meg a bajnoki címet" - idézi a rakoczifc.hu a klub ügyvezető-elnökét, Herczeg Eriket

Együttesünknél öt sárga lapos eltiltás miatt Godzsajev-Telmán Rabil Ogli és Ivancsics Gellért nem léphet pályára az utolsó bajnokin. 

Kaposvári Rákóczi - THSE Szabadkikötő

Uploaded by KaposPont on 2018-05-29.

Címkék: barát, szurkoló, aranyérem, NB III, bajnok, Rákóczi, Kaposvár, sport