Remek eredmények születtek a hétvégén Pulában az International Dance Federation Világbajnokságán. Két induló képviselte Kaposvárt a versenyen. Mindkét kategóriában 35 induló volt. Balassa Bíbor a legjobb 12 közé a 4. helyen jutott, majd végül a 7. helyet szerezte meg 1 ponttal lemaradva a döntőről.

Biczó Lili magasabb korosztályban a 6. helyen jutott a 12-be, majd végül a 9. helyet szerezte meg. Remek eredmények egy nagyon erős, népes Világbajnokságról!

Mindeközben a B kategóriás MLTSZ OB-n Budapesten Landi Dominik a 2. helyen végzett, Horváth Panna a dobogó 3. fokára állhatott fel, míg Kovács Angéla a 7. helyet szerezte meg. Kozármislenyen is versenyeztek gyerekek, ahol a Junior Tíztánc Ranglistát rendezték meg.
Házas Ádám-Paluska Emese a döntőről lemaradva a 7. helyen végzett, a junior I-esek közül 1. helyen.

Tánciskolás versenyen pedig Fischer Letícia 4 darab első és egy második helyet szerzett, míg testvére Bánfi-Fischer Antónia egy első, két második, egy negyedik helyet és egy különdíjat hozott haza. Egy héttel ezelőtt 11 arany 6 ezüst és 4 bronzérem született.

Budapesten az A kategóriás MLTSZ Magyar Bajnokság zajlott, ahol Biczó Lili mindkét koreográfiájával Magyar Bajnok és különdíjas lett. Bíró Dorotea a 2. helyen végzett egy erős és népes művészi kategóriában, magas 78,5 pontszámmal, a lenyűgöző művészi értéket a zsűri egy különdíjjal is jutalmazta. Landi Lolita klasszikus, standard táncokból álló produkciója ezüstöt ért.



A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Mindeközben a BNK Táncstúdió versenyzői Veszprémben jártak a jubileumi Gizella Kupán, ahonnan szintén kiemelkedő eredményeket hoztak haza.
Horváth Panna- Deng Jia Kun megnyerték a standard és a latin kategóriát is, egytánc kategóriákban pedig szintén 1. helyen végeztek cha-cha, rumba és jive táncokban is. Horváth Panna Cirkusz című produkciójával a 2. helyen végzett, szóló lányként a 3tánc kategóriában a 3. helyen, egytánc kategóriában rumba 3. helyezés, cha-cha-cha és jive 4. helyezés. Fischer Letícia gyerek haladó szóló lány 1. helyezés, gyerek egytánc cha cha cha 1. helyezés, gyerek egytánc rumba 1. helyezés, gyerek egytánc jive 2. helyezés, gyerek egytánc samba 4. helyezés.

Bánfi-Fischer Antónia junior haladó szóló lány 1. helyezés, junior egytánc cha cha cha 5. helyezés, junior-ifjúsági egytánc rumba 2. helyezés, junior- ifjúsági egytánc jive 2. helyezés. Kovács Angéla junior lány szóló 3. helyezés, junior latin kűr 3. helyezés.

Címkék: bnk stúdió, tánc, eredmények, sport