Ismét nyertek az élcsapatok az amatőröknél a városi kispályás bajnokságban, és egyre távolabb kerülnek az üldözőiktől a szerzett pontok tekintetében. A QLR szoros találkozón nyert, az Alibi és a listavezető M-Car magabiztosan tette ezt. Győzött még a Béke étterem is a mostani játéknapon, az Orci Feed és a META FITTNESS megosztozott a pontokon. Egy találkozót elhalasztottak, egy pedig csütörtökön kerül lejátszásra. A csoport góllövőlistáját Mayer Barna /Royal Fröccs/ és Bene Gergő /Orci SC/ vezeti egyaránt 32 találattal.

Maker Autó Kupa - II. osztály eredményei:

Orci Feed-META FITTNESS 3-3
Góllövő: Gimesi, Kelemen, Kocsis, ill. Karancz 2, Pallér.

A nap első találkozója egyenlő erők küzdelmét hozta. Felváltva érték el találataikat a csapatok, a végére igazságos eredmény alakult ki.

Orci SC-QLR PC Bontó 4-5
Góllövő: Bene 3, Tulok, ill. Lakatos 3, Mányoki, Imre.

Szoros mérkőzést vívott a két gárda egymással, a döntetlen igazságosabb lett volna, de a QLR PC Bontó támadói határozottabbak voltak a kapu előtt, így övék lett a három pont.

M-Car Bérautó-Royal Fröccs 8-4
Góllövők: Tollár 5, Cséplő 2, Magyar Cs, ill. Mayer Barna 2, Mayer Balázs, Dobai.

A játék minden elemében jobb volt a listavezető, végigtámadták a meccset. Tollár József öt találatával biztos győzelmet értek el.

Polgármesteri Hivatal-Béke étterem 2-3
Góllövők: Kampf, Hanusz, ill. Gall 2, Golita.

Az első félidőben a Béke étterem játéka dominált, a másodikban az ellenfél játszott jobban. Az utolsó percben rúgták a győztes gólt, talán a döntetlen jobban megfelelt volna a játék képének.

Alibi FC-Nyár FC 5-2
Góllövők: Fónai 2, Széphelyi 2, Kálmán. ill. Bontovics, Pintér.

A Nyár FC becsülettel küzdött, de nem tudta megnehezíteni ellenlábasa dolgát. Az Alibi sok helyzetet kihagyott, de így is magabiztosan zsebelte be a három bajnoki pontot.

A következő forduló (05.30.) párosítása:

17.00.: META FITNESS-Matracvarázs

17.45.: Royal Fröccs- Alibi FC

18.30.: Nyár FC-Polgármesteri Hivatal

19.15.: Béke étterem-Orci SE

20.00.: QLR PC Bontó-Orci Feed

20.45.: Somogy Sportja All Stars-M-Car Bérautó

Hétfő: 20.45.: Amatőrök 2011- Lechler Autófesték

Címkék: amatőr, labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport