A 17. fordulót játszották a csapatok a városi kispályás bajnokság öregfiúk csoportjában. A tabella első felében tanyázó gárdák biztos, mondhatni fölényes győzelmet arattak soros ellenfelük felett. Az Interspájz hat góllal, az M-Car öttel, a FIFA néggyel, míg a Pomeg hárommal lőtt többet a kisorsolt vetélytársánál. A góllövőlista élmezőnye is ugyanolyan szoros, mint a bajnokságé, öt játékos rúgott húsznál többet. Az élen Takács Norbert a FIFA gólvágója áll, már harmincszor zörgette meg az ellenfelek hálóját.

Fürge Nyuszi Focivilág kupa - öregfiúk bajnokság eredményei:

M-Car Bérautó öregfiúk-Kapos Atlas 7-2
Góllövő: Cséplő 3, Magyar Cs 2, Szigeti 2, ill. Kordé, Takács.

A nap nyitómérkőzésén félidőig jól tartotta magát a Kapos Atlas, ekkor még 2-1-re vezetett az ellenfél. Az M-Car szünet után gyorsan rúgott két gólt, és ezután már ők uralták a találkozót.

FIFA Kárpáti Kálmán FC-Ebola 7-3
Góllövők: Balogh 2, Takács 2, Szilvai, Horváth, Téglás, ill. Valenta, Novák, öngól.

A találkozó elején még tartotta a lépést az Ebola az ellenlábasával, de a második játékrészben már a FIFA csapata dominált és biztosan nyerték az összecsapást.

Kocka és barátai Pomeg ABC 3-6
Góllövők: Kocsis 2, Lapat, ill. Tóth 2, Gimesi, Neubauer 2.

Kiegyenlített erők küzdelmét hozta az első játékrész, a félidőben 3-1-re vezetett a Pomeg. A fordulás után két szép találattal elhúztak és magabiztosan gyűjtötték be a három pontot.

Interspájz-Zsíroskönyér FC 7-1
Góllövők: Széphelyi 4, Weing, Beke, Boros, ill. Ceglédi.

A mérkőzés elején gyorsan vezetést szerzett az Interspájz, ezt még egalizálta az ellenfél, a félidőben 1-1 volt az állás. A második játékrészben aztán nagyobb sebességre kapcsoltak és tetszés szerint érték el találataikat.

A következő forduló (05.29.) párosítása:

17.45.: Ebola-Zsíroskönyér FC

18.30.: Kocka és barátai - Kapos Atlas

19.15.: Interspájz-M-Car Bérautó öregfiúk

20.00.: FIFA Kárpáti Kálmán FC-Pomeg ABC

 

Címkék: amatőr, öregfiúk, kispálya, labdarúgó, bajnokság, sport