Papp Péter, a Kaposvári KK saját nevelésű játékosa hét év után távozik a klubtól - tette közzé a BB1.hu. A 23 éves irányító úgy döntött, nem fogadja el a kaposváriak ajánlatát, hanem máshol próbál szerencsét.

A kosárlabdaportál készített egy interjút Papp Péterrel, amiből kiderül, hogy nagy célokkal vágott neki az idei szezonnak és a rajtig rendben is volt minden, de a Paks elleni edzőmeccsen megsérült a bokája, ami meghatározta a játékos szezonját.

Három hónapos kihagyás után sikerült jó formában visszatérnie, de csak pár játékpercet kapott meccsenként.

Papp Péter

Papp Péter felemásan értékeli a Kaposváron töltött időszakot. "Egyrészt örülök, hogy itt lehettem NB I-es játékos, ugyanakkor maradt bennem bőven hiányérzet. Sosem éreztem azt, hogy igazából bíznának bennem, inkább csak epizódszerepekben számítottak rám. Köszönöm a lehetőséget, amit kaptam, de úgy érzem, itt az ideje továbblépni. Talán már korábban is megtehettem volna, de ezen már kár gondolkodni." - mondta el az interjúban.

Az irányító még nem kapott konkrét ajánlatot, de bízik benne, hogy talál egy olyan csapatot a nyáron, ahol érdemben számítanak a játékára és megmutathatja, hogy mit is tud igazán.

Címkék: Papp Péter, off, távozik, Kaposvári KK, sport