A múltheti hat rúgott gól után a mostani fordulóban hetet gurított az Interspájz, és megközelítette a dobogó harmadik fokát. Az M-Car sima vereséget szenvedett a Pomeg alakulatától, így hárompontos hátrányba került velük szemben. Szoros csatában nyert a listavezető FIFA a sereghajtó ellenében, megőrizve ezzel vezető pozícióját a táblázaton. A múltkori zakó után a Zsíroskönyér összeszedte magát és kétgólos győzelmet ért el a fordulóban Kocka és barátai ellen.

Fürge Nyuszi Focivilág kupa - öregfiúk bajnokság eredményei:

Zsíroskönyér FC-Kocka és barátai 6-4
Góllövő: Ceglédi 3, Kéri, Büki, Rofrics, ill. Lapat 4.

A forduló első találkozóját végig a Zsíroskönyér csapata uralta, hiába rúgott négy gólt az ellenfélből Lapat Zsolt, pontot nem tudtak szerezni Kockáék.

Kapos Atlas-FIFA Kárpáti Kálmán FC 2-3
Góllövők: Kampf 2, ill. Takács 2, Szilvai.

A zártan védekező Atlas nagyon megnehezítette a listavezető dolgát. A FIFA nehezen törte fel a védelmüket, így a mérkőzésen a vártnál szorosabb eredmény született.

Pomeg ABC-M-Car Bérautó öregfiúk 4-1
Góllövők: Tóth, Nagy, Dr. Böröcz, ill. Magyar Cs.

A Pomeg ABC gárdája a mérkőzés egészében fölényben játszott, győzelmük nem forgott veszélyben. A múlt héten 12 gólig jutó M-Car csatárai ma nemigen találták a góllövőcipőt.

Ebola-Interspájz 1-7
Góllövők: Valenta, ill. Széphelyi 3, Vejki, Szabó, Weing, Farkas.

Az Interspájz játékosai ma is termékenynek bizonyultak, hétszer vették be ellenfelük hálóját. Az Ebola ellenben formán kívül játszott, a kapu előtt nagyon határozatlanok voltak, így semmi esélyük sem volt a pontszerzésre.

A következő forduló (05.22.) párosítása:

17.45.: M-Car Bérautó öregfiúk-Kapos Atlas

18.30.: FIFA Kárpáti Kálmán FC-Ebola

19.15.: Kocka és barátai-Pomeg ABC

20.00.: Interspájz-Zsíroskönyér FC

Címkék: öregfiúk, amatőr, kispálya, bajnokság, labdarúgó, sport