Az őket üldöző két csapat vereséget szenvedett, a SIM-Team a BullCar-tól kapott ki, míg a Fekete Macska Sörözőt a Bárány Fogadó múlta felül a játéknapon. Ismét nyert a SOM-Plast, a Lakics egyletét verték a fordulóban.

A csoport góllövőlistáját továbbra is Pető Tamás, a Fapuma gólvágója vezeti nagy előnnyel, 25 találatot ért el ezidáig.

Roberto Csempeáruház Kupa – I. osztály eredményei:

Fekete Macska Söröző-Bárány Fogadó 1-3
Góllövők: Nagy, ill. Horváth M 3.
A nap első találkozóján egyenlő erők küzdelmét láthattuk, melyből a szerencsésebb csapat került ki győztesen gólratörőbb játékának köszönhetően.

Két Testvér Pizzéria-Fapuma FC 0-6
Góllövők: Pallósi 2, Vodicska2, Ferenci M, öngól.
Csak az első félidő volt szoros a mérkőzésen, a második játékrészt már a Fapuma uralta, győzelmük egy percig sem forgott veszélyben, magabiztosan nyerték a találkozót.

Lakics Kft-SOM-Plast Kft 3-4
Góllövők: Ábrahám 2, Nagy, ill. Kuti 2, Farkas P, Ato.
A SOM-Plast az elejétől kezdve vezetett, később majdnem elherdálta az előnyét, kicsit könnyedebbre vették a játékot. Végül azonban egy gólt megőriztek előnyükből.

BullCar Autókereskedés-SIM-Team 6-4
Góllövők: Valenta 3, Lendvai 2, Stier, ill. Simon M 2, László, Kustos.
A SIM-Team tartalékosan érkezett a mai összecsapásra, és ellenfele okos, taktikus játékkal megérdemelt győzelmet aratott Valenta Béla mesterhármasával.

A következő forduló (05.28.) párosítása: 17.45 Lakics Kft-Bárány Fogadó, 18.30 Fapuma FC-SIM-Team, 19.15 BullCar Autókereskedés-Fekete Macska Söröző, 20.00 SOM-Plast Kft-Két Testvér Pizzéria.

Címkék: első osztály, kispályás labdarúgás, kaposvár, sport