A listavezető vereségét hozta a forduló, ennek köszönhetően nagyon szoros lett az élmezőny, csak egy pont választja el az első és a harmadik helyezettet. Az M-Car gólzáporos győzelmet aratott, a Pomeg pedig négy góllal verte soros ellenfelét. Az Interspájz Tábori Gábor négy találatának köszönhetően múlta felül a tavalyi bajnok FIFA gárdáját. A Kocka és barátai egy sportszerű mérkőzés során megosztoztak a pontokon az Ebolával.

Fürge Nyuszi Focivilág kupa - öregfiúk bajnokság eredményei:

Kocka és barátai-Ebola 2-2
Góllövő: Lapat, Tóth, ill. Balikó, Németh.

A játéknap első mérkőzésén igazságos pontosztozkodás történt. Nagy küzdelem, pontatlan passzok és a kapu előtti határozatlanság jellemezte a találkozót.

M-Car Bérautó öregfiúk-Zsíroskönyér FC 12-2
Góllövők: Szigeti 5, Korcsmár 3, Magyar Cs, Cséplő, Szita, Kálmán, ill. Ceglédi 2.

A kényszerkapussal felálló Zsíroskönyér védekezési hibáit könyörtelenül kihasználta az M-Car termékeny csatársora, és 12 gólig meg sem álltak.

Kapos Atlas-Pomeg ABC 1-5
Góllövők: Matics, ill. Tóth 2, Nagy, Gimesi, dr. Böröcz.

Az Atlas legénysége szerezte meg a vezetést, majd védekezésre rendezkedett be, melyet a második játékrész közepéig jól oldott meg, de a meccs végén a Pomeg megfordította a mérkőzést.

Interspájz-FIFA Kárpáti Kálmán FC 1-6
Góllövők: Kovács, ill. Tábori 4, Széphelyi 2.

A FIFA kezdte a gólgyártást, de az ellenfele még az első félidőben fordított. A második etapot végigtámadta a FIFA, de a gólokat az Interspájz szerezte jól felépített kontratámadásokból.

A következő forduló (05.15.) párosítása:

17.45.: Zsíroskönyér FC-Kocka és barátai

18.30.: Kapos Atlas-FIFA Kárpáti Kálmán FC

19.15.: Pomeg ABC-M-Car Bérautó öregfiúk

20.00.: Ebola-Interspájz

Címkék: amatőr, öregfiúk, kispálya, labdarúgó, bajnokság, sport