Sokáig jól tartotta magát a vendég szombathelyi csapat a Diamant elleni Extraligás osztályozón, az első felvonás vége felé azonban Iricsanyin vezérletével ellépett a hazai együttes. A horvát Runjics pontjával még zárkózótt a Haladás, Zarka Péter időkérését követően viszont nagyot hajráztak a somogyiak, akik 25:21-re hozni is tudták a szettet.

A második felvonás eleje ismét szorosan alakult, amíg szép lassan el nem léptek Csitáriék. Kanizsai ütése után már tíz pont volt a két csapat közötti különbség, ez pedig nem, hogy csökkent volna, hanem tovább nőtt a játékrész végére. 

A 25:13-as második szett után mindent megpróbáltak Mucsi Péter tanítványai, de ezen a délutánon úgy tűnt, nem lehet megállítani a Diamant-lányokat. A hajrára hatpontos előnnyel fordulhattak Fábiánék, ami meg is maradt a végére, így ezúttal 3:0-ra nyertek a somogyiak a zöld-fehérek ellen.

A három nyert meccsig tartó osztályozós párharc állása ezzel 2-1 a kaposváriak javára, a két együttes pedig vasárnap ismét megküzd egymással Szombathelyen.

Így látták a mesterek!

1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem - Hungast-Haladás Szombathely 3:0 (21, 13, 19)

Nézzék vissza a mérkőzést teljes egészében!

1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem - Hungast-Haladás Szombathely 3:0

Uploaded by KaposPont on 2018-05-03.

Címkék: haladás, 1.mcm-diamant kaposvári egyetem, extraliga, sport