Zsinórban a negyedik hazai meccsét játssza csapatunk a bajnoki középszakaszban - írja a delfinek.hu. Az ellenfél a Pécsi VSK-VEOLIA alakulata lesz pénteken 18 órai kezdettel a Kaposvári Városi Sportcsarnokban.

Az összecsapás elsősorban a kaposváriak számára bír komoly téttel. A somogyi gárda ha nyer, nagy lépést tesz a legjobb nyolc közé jutás felé. Csapatunk jó formában várhatja a Pécs elleni találkozót. Az alapszakasz végeztével egy „új bajnokságot” kezdtek ugyanis a fiúk.

A középszakaszt a kilencedik helyről indították a tabellán. Jelenleg a nyolcadik pozíciót foglalják el. Hosszú idő után tudták mérlegüket ötven százalékosra alakítani. Tizenöt győztes meccs mellett épp ennyit könyvelhetnek el a vesztett oldalon is.

A pécsiek szabadnaposak voltak a legutóbbi fordulóban, így pihentebben várhatják a kaposvári összecsapást. A múlt héten a paksi Atomerőmű SE otthonában arattak hét pontos győzelmet. Ráadásul úgy nyertek 91–84-re, hogy centerük, Sarlija nélkül álltak fel.

A kaposvári klub kéri a szurkolókat, hogy lehetőség szerint fehér felsőben érkezzenek a találkozóra, ezzel is mutatva az egységes támogatást! 

Kaposvári Kosárlabda Klub Kft

Összefog a város a csapatért :-)

Címkék: KKK, Pécs, Kaposvár, sport