Az öregfiúk bajnokság első két helyezettjének összecsapása jó mérkőzést hozott, melyet végül a FIFA nyert meg két góllal és továbbra is őrzi vezető pozícióját a bajnokságban. Nyert a képzeletbeli dobogó harmadik fokán álló Pomeg is, ők az Ebolát verték szintén ilyen arányban. Győzött az Interspájz is a játéknapon, a Kocka és barátai alakulatot múlták felül egy találattal. Pontosztozkodás történt a gólzáporos Atlas-Zsíroskönyér találkozón.

Fürge Nyuszi Focivilág kupa - öregfiúk bajnokság eredményei:

Kapos Atlas- Zsíroskönyér FC 6-6
Góllövő: Takács 3, Kordé 2, Kiss, ill. Kővári 2, Stekler 2, Ceglédi 2.

A Zsíroskönyér csapata szerezte meg a vezetést, már három góllal is mentek, de elkönnyelműsködték a találkozót és a Kapos Atlas egyenlíteni tudott.

Pomeg ABC-Ebola 3-1
Góllövők: Gimesi, Meksz, öngól, ill. Balikó.

Ebola kezdett jobban, ők találtak a hálóba elsőként. A Pomeg fordítani tudott, átvette a játék irányítását és végül kétgólos győzelmet aratott.

M-Car Bérautó öregfiúk-FIFA Kárpáti Kálmán FC 1-3
Góllövők: Szigeti, ill. Horváth, Lukács, Kovács.

Jó iramú, színvonalas mérkőzést láthattunk a két csapat mérkőzésén. A kapuk ritkán forogtak veszélyben, főleg mezőnyjáték folyt. A FIFA két jól eltalált lövéssel fordította a maga javára az összecsapást.

Kocka és barátai-Interspájz 3-4
Góllövők: Kocsis, Tóth, Lapat, ill. Vejki, Beke, Boros, Tábori.

A találkozó menetét az Interspájz irányította, már több góllal is vezettek. Később egy kicsit kiengedtek, így „Kockáék” felzárkóztak és szorossá tették a meccs állását.

A következő forduló (05.08.) párosítása:

17.45.: Kocka és barátai-Ebola

18.30.: M-Car Bérautó öregfiúk-Zsíroskönyér FC

19.15.: Kapos Atlas-Pomeg ABC

20.00.: Interspájz-FIFA Kárpáti Kálmán FC

Címkék: amatőr, öregfiúk, kispálya, labdarúgó, bajnokság, sport