Kedden tovább folytatódik a Kaposvári KK hazai meccs sorozata a középszakaszban. Az együttes a négy kaposvári találkozójából kettőt már megnyert a Paks és a Zalaegerszeg ellen. A csapatnál úgy számoltak, hogy erre a négy meccsre mindenképp szükség van a rájátszásba jutásért.

Bakiék így most tovább folytatnák a menetelést.

- Igazából nagy különbségek nincsenek a csapatok között itt már, de hazai pályán meg kell próbálnunk dominálni és legyőzni a Szegedet. Mindenképp szükségünk van ezekre a győzelmekre - tette hozzá Baki Gergely.

A Szegedet oda-vissza verni tudta a KKK az alapszakaszban. Itthon 16, idegenben viszont csak egy ponttal volt jobb a Kaposvár. Minden bizonnyal most sem adja majd olcsón a bőrét a csongrádi alakulat, amely még mindig esélyes a nyolc közé jutásra.

A KKK-nál Chris Dunn várhatóan ezen a héten sem játszik még, a kaposvári játékosok viszont úgy értesültek, hogy a szegedieknél sincs mindenki tökéletes állapotban.

- Nem volt sok időnk, hogy felkészüljünk, de ismerjük ezt a csapatot. Kemény meccs várható, ott is vannak sérültek, de úgy készülünk, hogy mindenki százszázalék lesz a pályán, nálunk és náluk is. Úgy megyünk nekik, hogy nyerni próbálunk harmadszor is. Jó lendületben vagyunk, ezt és a hazai pályát ki kell használni - válaszolta az elmúlt hetekben remek formában játszó Tomislav Ivosev.

Kulcskérdés lehet, hogy a Boltics - Csirics - Fortune triót hogy tudja féken tartani támadásban a Kaposvár. A Zalaegerszeg elleni meccs hőse szerint azonban meg van az egyszerű recept a győzelemre.

- Jó a taktikánt, biztos, hogy jól fogjuk védeni ezt a hármast, több kosarat fogunk dobni mint ők, és nyerni fogunk itt Kaposváron. Ennyi - tette hozzá Ivosev.

A KKK - Szeged mérkőzés kedden 18 órakor kezdődik majd. A találkozót ezúttal is élőben közvetítjük majd a KaposPont YouTube csatornáján!

Címkék: szeged, kosárlabda, előzetes, kaposvári kk, sport