Tizenhétszer köszönt be ellenfele hálójába a FIFA csapata úgy, hogy vetélytársa nem tudta bevenni a kapujukat. Nagy küzdelemben nyert a Pomeg a magára találó Zsíroskönyér ellenében. Az eddig listavezető M-Car viszont vereséget szenvedett a határozottan játszó Ebolától. Egy döntetlen is született a játéknapon, a Kapos Atlas és az Interspájz megosztozott a bajnoki pontokon.

Fürge Nyuszi Focivilág kupa - öregfiúk bajnokság eredményei:

FIFA Kárpáti Kálmán FC-Kocka és barátai 17-0
Góllövő: Takács 6, Horváth 5, Kovács G 4, Szilvai, öngól.

Gólzáporos győzelmet aratott a tavalyi bajnok FIFA gárdája a nap nyitómérkőzésén. Tetszés szerint érték el góljaikat, az ellenfelük nem sok ellenállást tanúsított.

Ebola-M-Car Bérautó öregfiúk 4-1
Góllövők: Bartal 3, Valenta, ill. Szigeti.

Az Ebola ragadta magához a kezdeményezést, jobb helyzetkihasználásuknak köszönhetően elhúztak három góllal. Többet támadott az M-Car, de fölényük meddőnek bizonyult, a kapuba csak egyszer találtak be, még büntetőt is hibáztak a találkozó során.

Interspájz-Kapos Atlas 4-4
Góllövők: Vejki, Széphelyi, Farkas, öngól, ill. Kiss, Kordé, Takács, Kampf.

A mérkőzés elején az Atlas szerezte meg a vezetést, de az előnyüket nem tudták a meccs végéig megtartani, a 2. játékrészben egyenlített az Interspájz, és ezzel egy pontot szereztek.

Zsíroskönyér FC-Pomeg ABC 3-4
Góllövők: Bathó, Ceglédi, Stekler, ill. Tóth 3, László.

Végig sportszerű mérkőzést játszott egymással a két gárda. Felváltva forogtak veszélybe a kapuk. A 2. játékrészben fordított a Pomeg és egy góllal megnyerte az összecsapást.

A következő forduló (04.24.) párosítása:

17.45.: Kapos Atlas-Zsíroskönyér FC

18.30.: Pomeg ABC-Ebola

19.15.: M-Car Bérautó öregfiúk-FIFA Kárpáti Kálmán FC

20.00.: Kocka és barátai-Interspájz

Címkék: amatőr, öregfiúk, kispálya, labdarúgó, bajnokság, sport