A gyerek II-es korosztály C Tíztánc Országos Bajnoka a kaposvári Bódis Botond-Kiss Flamina Hanna lettek. Számukra ez a legmagasabb osztály, az ország 43 párosából csak ketten jutottak fel ebbe az osztályba 10tánc kategóriában.

Az ellenfelük a 2018-as 8tánc Magyar Bajnokok voltak és nagyon nagy versenyben végül ők kerültek ki győztesnek,ami nagy büszkeség a táncstúdió számára!

Ezzel Botond-Flami eddig minden osztályban megnyerte az Országos Bajnokságot ebben a kategóriában. E Hattánc, D Nyolctánc és C Tíztánc Országos Bajnokok.

Kovács Péter Benedek-Márton Lili a C junior I 10tánc bajnokságon a dobogó 3. fokára állhattak, annak ellenére, hogy standard táncokból még csupán D osztályosok. A latin versenyt megnyerték, összesítve a 3. helyen végeztek.

Klubközi versenyen is indultak standard táncokból D osztályban, ahol junior I kategóriában a dobogó 1. fokára, míg junior II-ben a 2. fokára állhattak.

Landi Dominik-Balassa Bíbor D gyerek II kategóriában standard táncokból a 3. latin táncokból az 5. helyen végeztek.



A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A következő napon rendezték meg a tánciskolás versenyt,ahonnan sok érmet hoztak haza a táncosok:

Bíró Dorotea: Árvalány kűrjével és Horváth Panna Cirkusz című produkciójával 1. helyet hoztak haza, Balassa Bíbor és Balassa Borostyán Játékszoba című duójával a 2. helyen, míg Kovács Angéla Stewardess című előadásával a 3. helyen végzett.

Lány szóló kategóriában Fischer Letícia és Bánfi-Fischer Antónia megnyerték a versenyszámukat, Bíró Dorotea a második helyen, Kovács Angéla pedig egy népes 19 fős mezőnyben a 3. helyen, Horváth Panna és Balassa Borostyán az 5. helyen végzett.

Horváth Gergő-Salameh Szidra életük első versenyét megnyerték, míg DEng Jia Kun-Horváth Panna a döntőbe jutottak és ott a 6. helyet hozták el.

Mindeközben Biczó Lili a Ritmuscsapatok versenyén járt Budapesten, ahol Emlék című kűrjével 8 indulóból megnyerte a versenyt és ezzel kvalifikálta magát Zágrábba az Európa-Bajnokságra.

A gyerekek április 7-8-n az IDF kvalifikációján jártak Budapesten, ahol 5 produkció kvalifikálta magát Pulába a Világbajnokságra..

Kovács Péter-Márton Lili: Életmentők 2. hely

Bódis Botond-Kiss Flamina Hanna:Jacko:  3. hely

Biczó Lili: Emlék: 4. hely

Találkozások (Bódis Botond-Kiss Flamina Hanna, Kovács Péter-Márton LIli): 2. hely

Balassa Bíbor: Ikonok: 7. hely

Címkék: bnk stúdió, országos bajnokság, tánc, sport