Biztos győzelmet aratott a tavalyi bajnok Fapuma gárdája. Két góllal nyert a Két Testvér és a SIM-Team alakulata, az előbbi a Lakics Kft-t, az utóbbi a SOM-Plast Kft-t múlta felül. A nap első mérkőzése pedig döntetlent hozott, a BullCar és a Bárány egylete megosztozott a pontokon, mindkét gárda két találatot ért el.

Roberto Csempeáruház Kupa - I. osztály eredményei:

BullCar Autókereskedés-Bárány Fogadó 2-2
Góllövők: Mihály, Nagy V, ill. Sági Kőszegi.

A BullCar csapata 4+1 fővel tudott kiállni a találkozóra, sportszerűen az ellenfele is így játszott. A Bárány irányította végig a játékot, de kis szerencsével a végén sikerült az egyenlítés a BullCarnak.

Fapuma FC-Fekete Macska Söröző 6-0
Góllövők: Pető 2, Mayer 2, Pallósi, öngól.

Az első játékrészben még jól tartotta magát a Fekete Macska, de a másodikban az ellenfele nagyobb sebességre kapcsolt és magabiztos győzelmet aratott.

Két Testvér Pizzéria-Lakics Kft 4-2
Góllövők: Fila 3, Sólyom, ill. Kesztyűs, Nagy.

A Lakics gárdája szerezte meg a vezetést, már két góllal is mentek, de a Két Testvér összeszedte magát és a maga javára fordította a mérkőzést.

SIM-Team-SOM-Plast Kft 4-2
Góllövők: Simon R 2, Házi B 2, ill. Eugene 2.

Kemény, hajtós, több kiállítással tarkított mérkőzést láthatunk a csoport zárótalálkozóján. A SIM-Team előtt több gólhelyzet adódott, amelyekből párat gólra is váltott és méltán szerezte meg a három pontot.

A következő forduló (04.16.) párosítása:

17.45.: Bárány Fogadó-SIM-Team

18.30.: SOM-Plast Kft- Fapuma FC

19.15.: Fekete Macska Söröző-Két Testvér Pizzéria

20.00.: Lakics Kft-BullCar Autókereskedés

Címkék: labdarúgó, kispálya, sport, bajnokság