Az Extraligát negyedik helyen záró Diamant-lányok számára még túl nagy feladatnak bizonyult a Jászberény elleni negyeddöntő. A hazai ötszettes vereség után, a jászságban sem termett babér a kaposváriaknak, így Leidgebék az ötödik helyért folytathatják majd a Vasas ellen.

- Az első meccs után eléggé elvoltunk kenődve, nagyon kicsin múlott. Próbáltuk mentálisan felkészíteni magunkat a második meccsre és teljesen úgy mentünk oda, hogy biztosak vagyunk abban, hogy tudunk nyerni, de Debinek a sérülése kicsit elszomorított minket - mondta a kaposváriak centere, Leidgeb Noémi.

A brazil Debora Araujora idén már nem számíthat Zarka Péter. A helyén minden bizonnyal a 21 esztendős Kanizsai Dorottya kap majd lehetőség.

- Nagyon sajnáljuk, hogy a Debi lesérült, mielőbbi felépülést kívánok neki. Nagyon örülök neki, hogy újra tudok bizonyítani a csapatnak és Kaposvárnak. Remélem, hogy sikerülni fog és megfogjuk verni a Vasast - tette hozzá Kanizsai Dorottya.

1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem

Már a Vasas elleni párharcra készülnek a lányok

A Vasas és a Kaposvár idén már négyszer is találkozott egymással, és rendre a hazai pályán játszó együttes örülhetett. Így sokat érhet a Diamant-lányok pályaelőnye.

A tét pedig duplán is nagy lesz a Vasas ellen, ugyanis a párharc győztese, az NB1-es bajnokság második helyezettjével játszik majd osztályozót az Extraligában maradásért. A fővárosiak elleni első mérkőzés pénteken 18 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban. A belépés most is ingyenes, de ezúttal is élőben közvetítjük itt, a Kapos.hu-n!

Címkék: extraliga, vasas, 1.mcm-diamant kaposvári egyetem, sport